zakelijk internetgebruik

Interessante mogelijkheden voor zakelijk internetgebruik

Zakelijk internet gebruik is tegenwoordig steeds meer in opkomst. Dat is ook niet gek als je bedenkt dat er steeds meer bedrijven bijkomen. Niet alleen als directeur van een groot bedrijf kun je kiezen voor zakelijk internet. Ook als ZZP’er kun je een zakelijke internet verbinding aanvragen. Zo’n verbinding kun je ook aanvragen als je werkt vanuit huis. Zakelijk internet kent een aantal voordelen ten opzichte van de “gewone” consumentenverbindingen.

BTW is aftrekbaar


Je hebt direct een financieel voordeel als je zakelijk internet laat aansluiten. De prijzen van zakelijke internetabonnementen zijn vergelijkbaar met consumentenlijnen. De BTW die je betaalt voor een zakelijke internetlijn mag je terug vragen. Dit levert je al snel enkele tientjes per jaar op.

Speciale supportingang


Zakelijke gebruikers hebben bij de meeste providers een speciale supportingang. Het voordeel hiervan is dat je sneller iemand aan de lijn krijgt (kortere wachttijden) en de kans is groter dat je een medewerker te spreken krijgt die weet waar hij over praat. Kortom, de helpdesk is professioneler. Dit is handig als je vragen hebt over de diensten die je afneemt of als je problemen ervaart met de internetverbinding.

Aanvullende diensten aanvragen


Als zakelijke klant heb je vaak de mogelijkheid om eenvoudig aanvullende diensten aan te vragen. Je kunt hierbij denken aan een PIN betalingsmogelijkheid, een alarmdienst, vaste IP adressen en een betere SLA ten opzichte van consumentenlijnen. SLA staat voor Service Level Agreement, dit is een document waarin wordt vastgelegd hoeveel uur een verbinding minimaal moet werken (per maand / jaar).Zakelijke internet aanvragen


Als je ook wilt profiteren van de voordelen die zakelijk internet te bieden heeft dan kun je eenvoudig een zakelijke internetverbinding aanvragen via internet. Vergelijk het actuele aanbod en kies uit één van de providers. Er zijn regelmatig kortingsacties te vinden waarbij je de eerste 3 of 6 maanden een gereduceerd tarief betaald. Zo kun je al snel enkele tientallen euro’s besparen!


Datum: 17-02-16