Breedband internet

(Nog geen ervaringen)

Breedband is al meer dan 10 jaar de internet service provider die zich bezighoudt met Internet & Networking, Managed Services en Clouddiensten. Met een landelijk netwerk Van Groningen tot Maastricht maken ze voor bedrijven en organisaties in Nederland de toegang tot de digitale snelweg mogelijk. Zo zet Breedband met hun internetverbindingen al hun klanten op voorsprong, zodat die de impact van hun zakelijke of maatschappelijke doelen kunnen vergroten.

Meer Breedband waarde

Dat de ‘kastjes en kabeltjes’ niet onderscheidend zijn, weten ze bij Breedband. Maar de mensen die ermee werken en de manier waarop, is dat zeker wél. En precies daar zit dus de meerwaarde. Breedband heeft veel kennis, kunde en betrokkenheid in huis. Zo bieden ze de beste oplossing voor de klant, houden ze korte lijnen en geven ze een goede persoonlijke service.

Internet & Networking

Je weet pas wat je mist, als je het (even) niet hebt. Digitalisering en connectiviteit worden steeds belangrijker. Er zijn volop nieuwe technologische mogelijkheden. Denk maar aan VoIP en clouddiensten. We kunnen in deze tijd dus niet meer zonder stabiele, veilige en snelle internetverbindingen en internettoepassingen.

Glasvezel thuis

Stoort de verbinding of ligt het netwerk er weleens uit? Een betrouwbaar netwerk en supersnel internet zijn belangrijk als je effectief wil (blijven) werken. Zoek je een supersnel en stabiel netwerk? Sluit dan aan bij het glasvezelnetwerk van Breedband. Glasvezel kan grote hoeveelheden bestanden ongekend snel verwerken. Daarnaast is een glasvezelverbinding betrouwbaar omdat het niet gevoelig is voor corrosie, blikseminslag of storingen door radiofrequenties.

Clouddiensten

Met Breedband ben je altijd in de wolken. Zeker als je gebruik maakt van de Clouddiensten van Breedband. Bij clouddiensten maak je gebruik van één centrale opslagplaats. De opslag van bijvoorbeeld je gegevens, bestanden maar ook van je software en hardware. Deze vindt dan niet meer plaats op je eigen harde schijf, maar op een webserver die gekoppeld is aan het internet. Zo ben je altijd voorzien van een goede back-up en hoef je minder te investeren in je eigen hardware. Via ‘eigen’ verbindingen gebruik maken van deze externe opslagplek is ook mogelijk.

All-inclusive beheer

Wil jij de kwaliteit en betrouwbaarheid van je netwerk verbeteren? Of zoek je naar meer grip op de kosten van je ICT-infrastructuur? Dan is het all-inclusive beheer van Breedband helemaal geschikt voor jou. Een zo stabiel en zeker mogelijk netwerk tegen de best mogelijk condities en met een vast bedrag per maand. Zo heb je beide opties in één keer.

Heb je wel eens goed nagedacht over jouw wensen en behoefte op gebied van ICT-beheer? Wat doe je het liefst zelf en wat wil je uitbesteden. Jouw wensen kunnen anders zijn dan die van andere organisaties. Daarom leren ze je bij Breedband graag eerst kennen. In een adviesgesprek brengen ze dan de situatie op gebied van ICT van jouw bedrijf of organisatie in kaart en bespreken ze jouw aandachtgebieden en wensen.


Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)