NLEx internet

(Gemiddelde score: 5 op basis van 1 ervaring)

NLEx is begonnen met het leveren van energie. Officieel heet NLEx de Nederlandse Energie Maatschappij. Sinds 2016 levert de provider ook alles-in-1 diensten, met internet, telefonie en televisie. Je kan bij NLEx terecht voor apps, elektrische mobiliteit en slimme thermostaten.

NLEx alles-in-1

Je kan bij deze provider zelf je eigen alles in 1 pakket samen te stellen. Het hele pakket kan perfect afgestemd worden op je persoonlijke situatie. Dat NLEx goede diensten kan leveren hebben ze onlangs nog bewezen. In 2016 werd deze provider uitgeroepen tot “Beste Alles-in- 1 provider”.


Bekijk NLEx aanbiedingen


NLEx glasvezel internet

Consumenten kunnen kiezen uit verschillende pakketten. Het verschil zit in de snelheid van de internetverbinding. Met het goedkoopste pakket kan een snelheid van 50 Mb/s download en upload behaald worden. Mensen die iets meer willen betalen, maar niet maximaal, kunnen kiezen voor het 100 Mb/s pakket. Het maximale pakket kent een snelheid van 500 Mb/s download en upload. Met dit laatste pakket kan er moeiteloos met meerdere apparaten naar films of series via Netflix gekeken worden bijvoorbeeld.

NLEx interactieve televisie

Met interactieve televisie van NLEx haal je meer dan 100 zenders in huis. Ongeveer de helft daarvan wordt in HD-kwaliteit doorgegeven. Naast de televisiezenders zitten er ook tientallen radiozenders in het pakket. TV programma’s kunnen gepauzeerd worden, dat zit standaard in het pakket. Als je ook programma’s wilt opnemen kun je kiezen voor het opnemen pakket. Verder kan er gekozen worden voor extra zenderpakketten, zoals een kids, sport of Turks televisiepakket. Als er meer dan één televisie in huis aanwezig is dan kan er gekozen worden voor extra televisie ontvangers.

NLEx telefonie

Een bestaand nummer meenemen naar NLEx is geen enkel probleem. Daarnaast kan er een persoonlijk voicemailbericht ingesproken worden. Bij een nieuw bericht kan dit kosteloos beluisterd worden. Als je veel belt kan een onbeperkt bellen abonnement verstandig zijn. Onbeperkt bellen kan zowel voor vaste, mobiele en buitenlandse nummers worden afgesloten.

Nieuw en krachtig

Ondanks het feit dat NLEx nog maar sinds kort alles-in-1 pakketten aanbiedt heeft de provider zich al snel bewezen. Inmiddels kent de aanbieder vele tevreden klanten. Je kan de vele opties zelf kiezen tijdens het bestelproces, dit wordt door veel klanten als prettig ervaren. Zo kan je moeiteloos een pakket samenstellen en aanvragen dat bij hen past.


5 -13 februari 2019
Zeer goede ervaring met installatie door monteur Heeft alles goed werkend gemaakt. Zijn tevreden met NLx groeten, R.van der Veen

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)