Onsbrabantnet internet

(Nog geen ervaringen)

Onsbrabantnet levert sinds 2004 glasvezel internet, televisie en telefonie. Deze alles-in-1 provider is een echte lokale aanbieder, gericht op de provincie Brabant en Limburg. Onsbrabantnet heeft in de afgelopen jaren een mooi klantenbestand kunnen opbouwen. Op dit moment maken zo’n 60.000 mensen gebruik van de diensten van deze aanbieder. Onsbrabantnet maakt het mogelijk om zelf een alles-in-1 pakket samen te stellen. De consument bepaalt zelf welke diensten er in het pakket moeten komen.

Onsbrabantnet glasvezel internet

Consumenten kunnen bij Onsbrabantnet kiezen uit twee verschillende internetpakketten. Het standaard pakket levert een snelheid van 100 Mb/s. Deze snelheid geldt zowel voor de down- als upload. Het tweede, duurdere pakket kent een snelheid van 500 Mb/s. Dit pakket is zeer geschikt voor consumenten die op hoge internetsnelheid willen kunnen downloaden of met meerdere apparaten tegelijkertijd films of series willen kijken via internet.

Onsbrabantnet interactieve televisie

Naast glasvezel internet kunnen consumenten ook kiezen voor interactieve televisie. Met deze dienst kunnen programma’s gepauzeerd worden, opgenomen worden en uiteraard live bekeken worden. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van begin gemist. Met deze functionaliteit kun je een programma bekijken dat bijvoorbeeld 10 minuten geleden begonnen is, zonder dat je het begin hoeft te missen. Naast de televisie kan er ook gekeken worden naar zenders via de tablet of smartphone. Ideaal als het huishouden uit meerdere personen bestaat die tegelijkertijd naar verschillende programma’s willen kijken.

Onsbrabantnet telefonie

Als er voor een alles-in-1 pakket gekozen wordt, dan hoort daar ook telefonie bij uiteraard. Er kan gekozen worden voor “standaard bellen”. Wordt er veel gebeld, dan kan het interessant zijn om te kiezen voor een onbeperkt bellen pakket. Dit pakket maakt het mogelijk om onbeperkt te bellen, voor een vast tarief per maand. Dit leidt niet tot verassende hoge kosten aan het eind van de maand.

Onsbrabantnet: De provider van het zuiden

Onsbrabantnet is een echte Brabantse provider. Vind je het belangrijk om provider te hebben die bij je in de buurt zit en woon je in Brabant of Limburg? In dat geval is Onsbrabantnet wellicht een goede keus voor jou! Naast het feit dat Onsbrabantnet veel te bieden heeft qua pakketten liggen de tarieven ook nog eens op een interessant niveau. Bekijk wat de mogelijkheden zijn op jouw adres en sluit een voordelig alles-in-1 pakket af.


Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)