Telfort internet

(Gemiddelde score: 2 op basis van 1 ervaring)

Telfort is van oorsprong een aanbieder van mobiele telefonie, maar het bedrijf richt zich daarnaast op het vaste internet, de telefonie en natuurlijk digitale televisie. De internetprovider richt zich zowel op consumenten als bedrijven en probeert altijd op zoek te gaan naar meer voordeel. De producten van Telfort zitten over het algemeen op een eenvoudige manier in elkaar. Dit zorgt ervoor dat er geen sprake is van kleine lettertjes zodat de aanbiedingen op een duidelijke manier worden aangeboden. Dit gaat vaak hand in hand met een scherpe prijs of actie. Check je postcode aan de rechterkant om de dekking te bepalen en een overzicht te krijgen van alle prijzen en pakketten.

Prijsvechter van KPN

Telfort is de prijsvechter van KPN. Het voordeel is dat je gebruik maakt van het netwerk dat KPN, zonder dat de hogere KPN prijzen. Telfort biedt iets minder service dan KPN, maar zorgt er aan de andere kant wel voor scherpe tarieven.

Alles in 1 van Telfort

Bij Telfort kan je als consument terecht voor een alles in 1 pakket, of internet en bellen. Telfort biedt de mogelijkheid om internet via glasvezel af te nemen. Met glasvezel kan heb je een razendsnelle internetverbinding. Bellen sluit je af tegen een vast bedrag per maand, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over de kosten die op kunnen lopen.

Televisie

De televisie van Telfort is vergelijkbaar met die van KPN. Je kan interactieve televisie kijken, waardoor je bijvoorbeeld programma’s terug kunt kijken wanneer je dat zelf wilt. Telfort weet de kosten heel laag te houden, maar kan aan de andere kant profiteren van de mogelijkheden die KPN te bieden heeft.

Betalen voor wat u gebruikt

Telfort is een aanbieder die altijd op zoek is naar mogelijkheden om kosten te besparen. Men doet dat vooral door precies aan te bieden wat je nodig hebt. Als klant kan je extra diensten bijbestellen, maar wanneer je het reguliere abonnement afsluit betaal je een relatief lage prijs. Dat zorgt er onder andere voor dat je geen extra kosten maakt dan nodig is. Bij Telfort kan je diensten, zoals een internetaansluiting, los afnemen, maar ook kan je een 2-in-1 of een 3-in-1 pakket bestellen om extra te besparen

Telfort ervaringen

Klant van Telfort? Stuur ons jouw ervaringen, wij gaan alle beoordelingen toevoegen op deze pagina.


2 Maarten - 02 juli 2015
Sinds wij internet van Telfort hebben storen de radiozender. Het probleem ligt niet aan de snelheid van het signaal want die is goed. Het is voor mij geen reden om over te stappen maar vervelend is het wel, ik luister veel naar de radio in mijn woonkamer en telfort werkt niet mee om het probleem op te lossen. Wanneer er glasvezel mogelijk is in mijn buurt dan ga ik naar een andere provider.

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)