Vodafone internet

(Gemiddelde score: 5 op basis van 1 ervaring)

Vodafone is de grootste telecomaanbieder ter wereld, met in totaal bijna 400 miljoen klanten. Ook in Nederland is het een speler met een behoorlijke omvang. De provider heeft meer dan 5 miljoen klanten. Het gaat daarbij over het algemeen om mobiele telefonie en mobiel internet, maar men is er druk mee bezig om ook voet aan de grond te krijgen in de markt voor vaste aansluitingen. Het zijn op dit moment zowel de ADSL, VDSL en glasvezelaansluitingen die enorm veel potentie bieden. Het bedrijf probeert de prijzen zo goedkoop mogelijk te houden en zorgt aan de andere kant voor een hoge mate van kwaliteit.

Vodafone is inmiddels een flink wat jaren actief in Nederland en heeft een goede naam op weten te bouwen. Het is een provider die ook in andere landen om ons heen actief is en daarmee kan bouwen op een enorme berg aan ervaring. Bij Vodafone kunt u rekenen op de best mogelijke kwaliteit, in combinatie met diverse innovatieve mogelijkheden.

Vodafone alles in 1 pakketten

Vodafone richt zich heel duidelijk op een uitbreiding van het dienstenpakket, waarbij het de bedoeling is dat veel meer Nederlandse klanten kennis gaan maken met de mogelijkheden voor de vaste internetaansluiting. Het zijn vooral de voordelige alles in 1 pakketten die ervoor zorgen dat veel mensen kiezen voor een overstap naar deze aanbieder. Door alles in 1 pakket af te nemen krijgt u immers flink wat korting op de diverse diensten. Vodafone is klaar voor de toekomst en zou in de nabije toekomst wel eens een grote speler kunnen worden als internetaanbieder.

Internetten en televisie

Tenslotte biedt Vodafone televisie aan in de best mogelijke kwaliteit. Vodafone staat minder goed bekend als een aanbieder van deze diensten, maar het lijkt een onderdeel dat de aanbieder meer zichtbaar wilt maken bij de consument. Met internet en televisie in 1 abonnement wil Vodafone zich net als KPN als een meer algemene dienstverlener profileren.

Internet voor tablet en laptop

Vodafone heeft pakketten met internet voor op je laptop of tablet. Het gaat hierbij om internet via het mobiele netwerk, 3G of 4G. De mobiele verbinding maakt het mogelijk om onderweg een email op te stellen en te versturen, of bijvoorbeeld het laatste nieuws te checken in de trein. Dankzij mobielinternet van Vodafone kan je overal in Nederland optimaal gebruik maken van je mobiele apparaat.

Vodafone zakelijk

Vodafone staat bij het grote publiek vooral bekend als de dienstverlener voor consumenten, maar het bedrijf heeft ook een grote zakelijke tak. Juist binnen de mobiele telefonie is het bedrijf groot met haar zakelijke klanten. Ook over de grens zijn het veelal de zakelijke afnemers die ervoor zorgen dat Vodafone nieuwe producten kan introduceren, of voor andere vormen van innovatie kan zorgen. De combinatie met consumentenproducten en -diensten zorgt ervoor dat we Vodafone kunnen zien als de grootste concurrent van KPN, zowel op het gebied van kwaliteit als de prijzen van de dienstverlening.

Vodafone ervaringen

Klant van Vodafone? Stuur ons jouw ervaringen, wij gaan alle beoordelingen toevoegen op deze pagina.


5 - 30 juni 2015
Ik heb het alles in 1 thuis via glasvezel wat lang niet beschikbaar was. Het internet is mega snel nu en heb 10 euro korting elke maand voor een heel jaar. Ik had wel even wat problemen met nummerbehoud maar alles is snel en netjes opgelost door Vodafone.

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)