XS4ALL internet

(Gemiddelde score: 4.7 op basis van 3 ervaringen)

XS4ALL is in 1993 voortgekomen uit een initiatief van een aantal van de absolute pioniers binnen de hackersscène in Nederland. Men had een enorm verstand van het internet en besloot deze kennis in te zetten om consumenten te helpen aan een betrouwbaar product, dat op een degelijke en innovatieve manier in elkaar zit. Juist door altijd vooruitstrevend aan de slag te gaan weet het bedrijf steeds meer klanten aan zich te binden. XS4ALL staat bekend als een aanbieder van internet, televisie en telefonie dat op een heel betrouwbare manier zorgt voor een hoge mate van kwaliteit.

XS4ALL is altijd al een beetje een vreemde eend in de bijt geweest, binnen het landschap van aanbieders op het gebied van internet. Het is een aanbieder die werkt met bijvoorbeeld uitstekende hackers en andere slimme jongens op het gebied van internet. Het is als het ware een beetje de community voor ‘nerds’, die niets anders willen dan het beste wat er mogelijk is. Het mooie hiervan is dat u bij XS4ALL kunt rekenen op diensten die altijd werken en die bovendien op een heel innovatieve manier in elkaar zitten.

Consumenten en zakelijk

XS4ALL maakt tegenwoordig onderdeel uit van KPN en heeft altijd een van de laagste storingspercentages van Nederland heeft. De aanbieder wordt door de Consumentenbond regelmatig uitgeroepen tot beste internetaanbieder van Nederland op het gebied van kwaliteit. Het unieke hierbij is dat XS4ALL zich zowel op consumenten als de zakelijke markt richt, waarbij het bedrijf op twee verschillende manieren werkt. Als consument wil je een relatief eenvoudig abonnement, terwijl een bedrijf vaak wat meer technische eisen heeft. XS4ALL heeft bewezen met beide doelgroepen om te kunnen gaan en is daarmee voor elke internetgebruiker een uitstekende kandidaat.

Telefonie met internet en televisie

XS4ALL staat vooral bekend om het aanbieden van alleen internet. Het knappe van deze provider is dat de internetverbinding eigenlijk altijd goed functioneert. Je betaald er niet de meest scherpe prijs, maar je kan wel vertrouwen op een uitstekende service en kwaliteit. Ook wat betreft de snelheid loopt XS4ALL al jaren mee in de voorhoede van Nederland. Het bellen kan tegen een vast bedrag per maand, maar het is er ook mogelijk om per minuut te betalen. Op het gebied van televisie heeft de provider zich duidelijk weten te ontwikkelen. Je kunt er een XS4ALL alles in 1 pakket afsluiten met internet, telefonie en televisie.

Mobiel internet

Sinds enkele jaren heeft XS4ALL zich ook toegelegd om het mobiele internet. Ook hierbij zorgt men ervoor dat het netwerk altijd beschikbaar is, waardoor je daar volledig op kunt vertrouwen. Gebruik het abonnement op een smartphone of op een laptop, afhankelijk van je wensen. In combinatie met een abonnement voor thuis kan je rekenen op een aantrekkelijke aanbieding, maar ook zonder deze combinatie is de prijs zeker niet onredelijk. Vergelijk XS4ALL met andere aanbieders van mobiel internet in een duidelijk beeld te krijgen over de inhoud van de producten die zijn aanbieden. Je zult ontdekken dat dit bedrijf de kwaliteit van de diensten en klantenservice hoog in het vaandel heeft staan.

XS4ALL Glasvezel

De provider heeft Alles in 1 pakketten die lopen over een supersnelle en moderne glasvezelverbinding. Met glasvezel is het de snelheid in potentie veel sneller dan andere type verbindingen zoals ADSL of KABEL. Helaas kan nog niet iedereen een Glasvezelabonnement afsluiten. De dekking is afhankelijk van de locatie waar je woont. Check je postcode op onze website om te bepalen of je in aanmerking komt voor deze snelle verbinding. Bij XS4all betaal je geen extra hoog tarief wanneer je een pakket afsluit met internet via glasvezel.

Internet zonder storing

Een van de meest belangrijke uitgangspunten van XS4ALL is ‘internet moet altijd werken’. Men doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat er zo betrouwbaar mogelijk gebruik kan worden gemaakt van het internet. Het zijn met name de uitgebreide service en het hoge kennisniveau die de aanbieder tot een populaire speler binnen de markt maken. Onder andere TROS Radar en de Consumentenbond hebben de kwaliteit regelmatig bevestigd met awards en positieve beoordelingen. Sinds 1998 is het een dochteronderneming van KPN, maar heeft het de eigen identiteit op een heel mooie manier weten te behouden.

XS4ALL ervaringen

Klant van XS4ALL? Stuur ons jouw ervaringen, wij gaan alle beoordelingen toevoegen op deze pagina.


5 anoniem - 14 april 2020
Een van de betere providers qua netwerkbeveiliging.
5 Manni, Epe - 15 maart 2020
Top provider beter dan dit is er gewoon niet.
4 Werna maasen, Den haag - 09 juli 2015
Ik ben erg blij met xs4all .. nog nooit uitval gehad of storing. Ik heb het goedkoopste abonnement en alles is nog lekker snel.

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)