CanalDigitaal internet

(Gemiddelde score: 1.3 op basis van 3 ervaringen)

CanalDigitaal is in Nederland de enige internetprovider die televisie aanbiedt via de satelliet schotel. Het is daarmee een wat vreemde eend in de bijt (net als Digitenne van KPN), maar dat neemt niet weg dat de aanbieder een interessante optie kan zijn. Met name wanneer je geen internet aansluiting beschikbaar hebt is het een goed idee om gebruik te maken van de televisie van CanalDigitaal. Je kan dan beelden in HD ontvangen (35 tv-zenders) en daarnaast genieten van 400 Tv-kanalen, die in een uitstekende kwaliteit worden uitgezonden. CanalDigitaal heeft een samenwerking met KPN om ook ADSL aan te kunnen bieden aan consumenten.

Alles in 1 pakket

Wil je gebruik maken van Canaldigitaal alles in 1? Bij Canaldigitaal heb je de mogelijkheid om zowel televisie, internet als telefonie af te nemen tegen een scherpe prijs per maand. Je kunt televisie kijken naar zenders in HD, of gebruik maken van het internet.

Televisie plus internet

Wil je gebruik maken van een snelle internetverbinding? Kies dan voor tv en internet van Canaldigitaal. Je beschikt dan over tot wel 50 HD zenders, de beste HD-kwaliteit (volgens de Consumentenbond) en meer dan 300 digitale TV-zenders. Dit zorgt ervoor dat er voortaan altijd wel iets op televisie is, op welk moment van de dag. Bovendien is het internet razendsnel met voordelige prijs per maand.

Digitale TV

Canaldigitaal biedt de mogelijkheid om interactieve digitale televisie via de schotel af te nemen. Een schotelantenne kan je ook op tal van andere plaatsen zetten. Kijk bijvoorbeeld televisie in het buitenland, of in je caravan. Zo kijk je naar Nederlandse televisie op de camping of in uw vakantiehuis.

Meer dan een miljoen klanten

Inmiddels is CanalDigitaal er in Nederland en omstreken in geslaagd om meer dan een miljoen klanten aan zich te binden. Je kan dus spreken over een succesvolle formule met goede ervaringen van klanten. Men is erin geslaagd om zowel in Nederland als daar buiten klanten te werven, en deze met succes satelliet-tv of ADSL aan te bieden. Het is via een vaste ADSL-aansluiting mogelijk om naast internet, ook een compleet pakket te bestellen met televisie en bellen. CanalDigitaal is hiermee een alles-in-1 aanbieder, die zich met name richt op een specifiek onderdeel van de markt dat graag gebruik maakt van satelliet-tv.

CanalDigitaal ervaringen

Klant van CanalDigitaal? Stuur ons jouw ervaringen, wij gaan alle beoordelingen toevoegen op deze pagina.
1 Frank, Veere - 30 december 2019
Ik heb niets positiefs te melden. Zoals overal, als het werkt, werkt het. Als het niet werkt, dan komt het op klantenservice aan. Daarmee heb ik bizar slechte ervaringen bij Canaldigitaal. Ze zijn buiten kantooruren telefonisch niet bereikbaar bij storingen, er is ook geen verwijzing. Ik kan op hun site niet eens vinden van welke provider mijn internetsignaal komt. Dit îs niet mijn eerste ellende met Canaldigitaal, maar ze hebben het alleenrecht op satelliet -Tv, dus als je dat wilt ben je van hen afhankelijk. Heel frustrerend.
1 H.v.d. meer, Lippenhuizen - 12 juni 2019
Waardeloos, de zon schijnt en we hebben geen signaal voor de zoveelste keer.
2 Hendrik - 26 juni 2015
Jarenlang klant geweest bij canaaldigitaal met een alles in 1 pakket met satelliet tv. Het opzeggen was echt een ramp! Maanden lang geen bevestiging ontvangen maar de kosten liepen gewoon door. De klantenservice beloofde van alles maar ondertussen werd er niets geregeld. Op forums lees ik overal dezelfde ervaringen van anderen die problemen hebben met de administratie en waarbij de opzegging gewoon niet goed gaat.

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)