Canal Digitaal

Canal Digitaal is in Nederland de enige provider die tv aanbiedt via de satelliet. Daarnaast is er de keuze voor internet (via online.nl) en tv via een app en ontvanger.

Canal Digitaal logo

Canal Digitaal abonnementen

8

Abonnementen

200

Televisiezenders

14,95

Goedkoopte abbo

Wat kost een Canal Digitaal abonnement?

Canal Digitaal is een vooral een tv-aanbieder van televisie, internet en tv wordt aanboden in samenwerking met online.nl. Welke kosten kun je verwachten als je een abonnement afsluit? We bespreken alle abonnementen die ze aanbieden en daarbij de kosten.

Bekijk welke abonnementen beschikbaar zijn:

Canal Digitaal tv via de satelliet

Canal Digitaal levert in Nederland tv-abonnementen via de satelliet. Het is daarmee een wat vreemde optie (net als Digitenne van KPN), maar dat neemt niet weg dat de aanbieder een interessante optie kan zijn.

Via de schotel ontvang je honderden zenders, waarvan vele in een uitstekende HD-kwaliteit worden uitgezonden. Canal Digitaal heeft een samenwerking met online.nl om vast internet te kunnen bieden aan consumenten. Je kunt dus geen internet via de satelliet bestellen.

Met satelliet-tv ben je niet gebonden aan één plek, zodat je op een vakantieplek televisie kunt kijken. De schotelset van Canal Digitaal sluit je aan waar je maar wilt. De schotelset krijg je gratis bij een contract van twee jaar.

Canal Digitaal satelliet biedt verschillende tv-pakketten met meer dan 200 zenders, waarvan 60 in HD. Daarnaast zijn er films en series on-demand. Verder kun je interactieve diensten gebruiken zoals Begin Gemist en TV Gemist.

Je kunt verschillende abonnementen bestellen via de satelliet:

Abonnementtv-zendersextra tv-zendersPrijs per maandGratis schotelsetSchotelsetESPN
RiantMeer dan 65Meer dan 170€21,95Ja, bij 2-jarig contract€ 199Nee
RijkMeer dan 80Meer dan 170€26,95Ja, bij 2-jarig contract€ 199Ja
RoyaalMeer dan 95Meer dan 170€36,95Ja, bij 2-jarig contract€ 199Ja

Tv-aanbod met gratis voetbal

Alle zenders van ESPN zitten al standaard in je tv-abonnement zodat je live voetbalwedstrijden kunt bekijken. Verder stream je nog meer sporten zoals ijshockey en tennis, maar ook American football als je daar fan van bent.

Verder zijn er 60 tv-kanalen en verschillende series en films on-demand.

Canal Digitaal internet en tv-app

Bij Canal Digitaal kijk je op verschillende manier naar tv-programma's. Naast de optie via de satelliet, is er een goedkopere manier via de tv-app. Hiermee kijk je overal met een internetverbinding op mobiele apparaten of je smart-tv. Je hebt geen decoder van de provider nodig om de tv-app te gebruiken.

Wat je niet snel terug kan vinden op de website van Canal Digital, is dat je de tv-app ook op mediaspelers kunt installeren, zoals Apple Tv. Dan heb je geen smart-tv meer nodig.

Andere internetaanbieders, zoals Freedom internet, Tweak en online.nl bieden de tv-diensten van Canal Digitaal aan voor hun internet en tv abonnementen.

De tv-app is ook als los tv-abonnement te bestellen als consument. Daarmee concurreert het bedrijf met andere IPTV-aanbieders zoals NLZIET.

Goed om te weten: alle abonnementen bij Canal Digitaal zijn per maand opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een jaarcontract. De digitale tv-app kost € 14,95 per maand.

Contactgegevens

Neem contact op met Canal Digitaal voor vragen over hun abonnementen en diensten, of wanneer je wilt opzeggen.

Telefoonnummer: 088-0038555
Bereikbaar: Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00
Adres: Canal Digitaal
Postbus 444
1200 JJ Hilversum

Algemene voorwaarden van Canal Digitaal

Canal Digitaal ervaringen

Deel graag jouw ervaring met de provider hieronder.

Deel jouw ervaring over Canal Digitaal

Jouw waardering:

klik op het aantal gewenste sterren

Besparen op je abonnement?

Postcode is onbekend
Combinatie is onbekend