CanalDigitaal internet

(Gemiddelde score: 1.6 op basis van 7 ervaringen)

CanalDigitaal is in Nederland de enige internetprovider die televisie aanbiedt via de satelliet schotel. Het is daarmee een wat vreemde eend in de bijt (net als Digitenne van KPN), maar dat neemt niet weg dat de aanbieder een interessante optie kan zijn. Met name wanneer je geen internet aansluiting beschikbaar hebt is het een goed idee om gebruik te maken van de televisie van Canal Digitaal. Je kan dan zenders in HD ontvangen en daarnaast genieten van honderden Tv-kanalen, die in een uitstekende kwaliteit worden uitgezonden. CanalDigitaal heeft een samenwerking met verschillende providers om glasvezel te kunnen bieden aan consumenten.

Klantenservice: 088 003 85 55

Oprichting: 1 juli 1996

1200 JJ Hilversum

Canaldigitaal Alles in 1 pakket

Wil je gebruik maken van Canaldigitaal alles in 1? Bij Canal digitaal heb je de mogelijkheid om zowel televisie, internet als telefonie af te nemen tegen een scherpe prijs per maand. Je kunt televisie kijken naar zenders in HD, of gebruik maken van het internet via glasvezel.

canal digitaal tv

Wil je gebruik maken van een snelle internetverbinding? Kies dan voor tv en internet van Canaldigitaal. Je beschikt dan over tot wel 50 HD zenders, de beste HD-kwaliteit (volgens de Consumentenbond) en meer dan 300 digitale TV-zenders. Dit zorgt ervoor dat er voortaan altijd wel iets op televisie is, op welk moment van de dag. Bovendien is het internet razendsnel met voordelige prijs per maand.

canal digitaal TV kijken via schotel

Canaldigitaal biedt de mogelijkheid om interactieve digitale televisie via de schotel af te nemen. Een schotelantenne kan je ook op tal van andere plaatsen zetten. Kijk bijvoorbeeld televisie in het buitenland, of in je caravan. Zo kijk je naar Nederlandse televisie op de camping of in uw vakantiehuis met een satellietverbinding.

Meer dan een miljoen klanten

Inmiddels is Canal Digitaal er in Nederland en omstreken in geslaagd om meer dan een miljoen klanten aan zich te binden. Je kan dus spreken over een succesvolle formule met goede ervaringen van klanten. Men is erin geslaagd om zowel in Nederland als daar buiten klanten te werven, en deze met succes satelliet-tv of ADSL aan te bieden. Het is via een vaste ADSL-aansluiting mogelijk om naast internet, ook een compleet pakket te bestellen met televisie en bellen. CanalDigitaal is hiermee een alles-in-1 aanbieder, die zich met name richt op een specifiek onderdeel van de markt dat graag gebruik maakt van satelliet-tv.

CanalDigitaal ervaringen

Klant van CanalDigitaal? Stuur ons jouw ervaringen of lees alle beoordelingen van anderen.


1 Anja, De zilk - 10 september 2021
Slecht, heb een kaart in de winkel gekocht, en wil met de bijgeleverde instructie alles installeren. Ik zou dan op kanaal 44 en 196 goed beeld moeten hebben en dan verder kunnen. Kanaal 196 is goed maar 44 heeft veel storing. Ik twijfel of ik verdere kosten zal maken met registreren enz. Terwijl ik niet zeker ben of het goed komt.
1 nettie, den haag - 10 september 2021
We hadden een 3 maanden flex abba afgesloten vanaf februari 2020. Door corona zijn we 13 mrt terug gekomen uit Spanje. 17 mrt gebeld en konden het stopzetten en werd gezegd dat we dan nog 2 maanden tegoed hadden. Vandaag 2 aug 2021 wil ik activeren maar volgens Canal Digitaal moet ik opnieuw betalen. Zo ga je dus niet met je klanten om in coronatijd.
2 Erik, Nijmegen - 10 september 2021
Abonnement liep vial online.nl. Vanaf dag 1 problemen met de verbinding. Meerdere malen per dag valt die weg. Daarbij een super trage tv-ontvanger, het duurt eindeloos tot ie opstart. Wisselen van zender idem dito. Terugkijken van programma’s is een ramp. Kortom, snel mee gestopt, voor mij geen canal digitaal meer en online.nl.
3 Ruben F, Rotterdam - 12 januari 2021
De ontvangers die ze als laatst hebben uitgebracht geven steeds ellende, ik heb er 3 stuks van…het lijkt wel of het geheugen vol loopt waardoor het zappen steeds trager gaat, en het zappen zelfs blijft hangen. Het enige wat je hieraan kunt doen is naar instellingen gaan en de ontvanger herstarten…dan werkt het weer een paar dagen goed.
1 Frank, Veere - 30 december 2019
Ik heb niets positiefs te melden. Zoals overal, als het werkt, werkt het. Als het niet werkt, dan komt het op klantenservice aan. Daarmee heb ik bizar slechte ervaringen bij Canaldigitaal. Ze zijn buiten kantooruren telefonisch niet bereikbaar bij storingen, er is ook geen verwijzing. Ik kan op hun site niet eens vinden van welke provider mijn internetsignaal komt. Dit îs niet mijn eerste ellende met Canaldigitaal, maar ze hebben het alleenrecht op satelliet -Tv, dus als je dat wilt ben je van hen afhankelijk. Heel frustrerend.
1 H.v.d. meer, Lippenhuizen - 12 juni 2019
Waardeloos, de zon schijnt en we hebben geen signaal voor de zoveelste keer.
2 Hendrik - 26 juni 2015
Jarenlang klant geweest bij canaaldigitaal met een alles in 1 pakket met satelliet tv. Het opzeggen was echt een ramp! Maanden lang geen bevestiging ontvangen maar de kosten liepen gewoon door. De klantenservice beloofde van alles maar ondertussen werd er niets geregeld. Op forums lees ik overal dezelfde ervaringen van anderen die problemen hebben met de administratie en waarbij de opzegging gewoon niet goed gaat.

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)