Online.nl internet

(Gemiddelde score: 1 op basis van 1 ervaring)

Online.nl is een nieuwe naam binnen de branche, maar heeft van alle providers de meeste ervaring op het gebied van internet. Men ging van start onder de naam EuroNet, al op het moment dat Nederland werd aangesloten op het internet (17 november, 1988). Vervolgens heeft het bedrijf de naam Wanadoo gehad, en uiteindelijk omgedoopt tot Online.nl. Dit biedt u nu de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van een bedrijf dat er al vanaf het begin actief is.

Online.nl Alles in 1 pakket

Bij Online.nl kan ervoor kiezen om de verschillende diensten te bundelen tot een alles in 1 pakket. Het grote voordeel hiervan is dat je een scherpe prijs betaalt, door alle 3 de diensten in 1 pakket af te nemen. Daarnaast beschik je over 1 aanspreekpunt op het moment dat er wat aan de hand is met de verbinding of betaling. De monteurs van Online.nl zijn kundig en helpen je graag wanneer er problemen zijn.

Internet en TV

Wil je zowel televisie kijken als gebruik maken van het internet? Beide diensten kan je bundelen bij Online.nl onder de naam Internet en TV. Digitale zenders kunnen ontvangen worden in hoge kwaliteit met interactieve mogelijkheden. De optie zit in een meer uitgebreid pakket die je kan bestellen. De provider zorgt er net als een aantal andere aanbieders voor dat je zelf kunt bepalen wat je kijkt, op het moment dat het je goed uitkomt.

Internet en bellen

Naast het aanbieden van een internetabonnement is Online.nl ook groot op het gebied van telefonie. Internet en Bellen loopt gewoon via dezelfde kabel, waardoor het niet onverstandig is om de beide diensten bij dezelfde aanbieder af te nemen. Je ontvangt door te bundelen een aantrekkelijke korting op de kosten. Het overstappen is heel eenvoudig, aangezien Online het meeste werk voor je uit handen zal nemen en je daar dus bijna geen omkijken naar heeft.

Online.nl biedt de mogelijkheid om internet, telefonie (vast) en televisie af te sluiten voor kleine bedrijven en particulieren in Nederland. Men doet dat zowel met alles in 1 pakketten als losse abonnementen door de diensten. Online.nl is een grote speler geworden met meer dan 500.000 aangesloten klanten. Er is veel expertise aanwezig die is opgebouwd door de jaren heen. Voorheen opereerde de provider onder de namen Euronet en Wanadoo en heeft veel van de klanten weten te behouden. Online.nl is in 2011 overgenomen door T-Mobile maar behoud een geheel eigen identiteit.

Groot marktaandeel

Online.nl heeft aan de lopende band aanbiedingen en kortingen die zij aanbieden als internetprovider. Ze hebben een breed assortiment aan internetpakketten met televisie en bellen. T-Mobile heeft binnen de mobiele telefonie een enorm marktaandeel op weten te bouwen, waardoor men een goede naam heeft weten te creƫren. Men heeft een eigen mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en is daarvoor dus niet afhankelijk van een andere partij als KPN. Inmiddels heeft ongeveer 60% van de klanten met een smartphone een abonnement afgesloten en richt zich duidelijk op innovatie. Uiteraard wenst men dat ook door te voeren op het gebied van internet, telefonie en televisie.

Online.nl ervaringen

Klant van Online.nl? Stuur ons jouw ervaringen, wij gaan alle beoordelingen toevoegen op deze pagina.


1 - 09 juli 2015
Klantenservice is echt drama en veel storing gehad.. ik ben snel overgestapt na een jaar.

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)