Bekijk de nieuwste aanbiedingen van KPN

Ben je op zoek naar een scherpe aanbieding van KPN? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, we hebben de beste deals voor jou op een rij gezet. Zo betaal je nooit meer te veel voor televisie, internet of telefonie bij KPN.

Als vergelijkingssite zijn we namelijk altijd op zoek naar de beste aanbiedingen. Hoe de deals precies in elkaar steken, dat leggen we je hieronder uit, dus lees snel verder!

KPN logo met cadeau en kortingsteken

De beste KPN internet- en tv-aanbiedingen

De huidige aanbiedingen van KPN staan hieronder voor je op een rij. We laten je zien hoe je geld kunt besparen met deze tijdelijke acties.

KPN internet only aanbieding

Wil je liever bij KPN alleen internet afsluiten? Kies dan een internet only abonnement. Je ontvangt nu tijdelijk de eerste 6 maanden korting of een cadeau.

Superwifi punten kpn

KPN internet- en tv-aanbieding

Als je kiest voor KPN Glasvezel Internet & TV, dan betaal je de eerste zes maanden €35,- per maand. Kies je een contract van 2 jaar, dan krijg je zelfs twaalf maanden korting.

internet en tv korting kpn

KPN combinatievoordeel

Combineer je mobiel en internet? Dan krijg je elke maand € 7,50 korting op je mobiele abonnement en dubbel zoveel data. Neem je er ook nog tv bij, dan ontvang je bovendien € 5,- entertainmentkorting.

KPN combinatievoordeel

Hoe ontvang je bij KPN korting als nieuwe klant?

De beste aanbiedingen van providers zijn bestemd voor nieuwe klanten. Via onze internetvergelijker krijg je een handig overzicht van aanbiedingen voor nieuwe klanten.

Vergeet niet om je postcode in te voeren, zodat we weten internetpakketten op jouw adres beschikbaar zijn. Je vindt ook alle huidige aanbiedingen op de website van KPN zelf, maar omdat we samenwerking met KPN hebben we regelmatig unieke acties.

Nog iets, in het weekend heeft KPN vaak een mooi welkomstcadeau. Zo krijg je soms een gratis Philips Smart TV als je een internet en tv abonnement afsluit. Deze aanbieding is alleen in het weekend geldig, tot zondagavond 23:59 uur. Maar let op: helaas niet elk weekend.

Hoe ontvang je bij KPN korting als bestaande klant?

KPN wil natuurlijk dolgraag nieuwe abonnees binnenhalen met tijdelijke acties. Dit betekent niet dat je als bestaande klant geen korting meer kunt scoren.

KPN gaat namelijk bestaande klanten extra belonen met een verdubbeling van hun databundel als je mobiel en internet combineert. Je hoeft daar zelfs niets voor te doen. Als je ook nog eens een streamingdienst zoals Netflix bestelt, dan krijg je elke maand € 5 klantenkorting.

Contact opnemen met de klantenservice is ook het proberen waard. Geef aan dat je overweegt om over te stappen naar een andere provider. Als je dreigt met vertrek, dan is de kans groot dat je een aantrekkelijke aanbieding krijgt om je te behouden als abonnee.

Ook kan het lonen om de website en app van KPN in de gaten te houden. Soms vind je hier ook aanbiedingen voor bestaande klanten.

Wat zijn de goedkoopste pakketten bij KPN?

Als je goedkoop internet en televisie bij KPN wilt bestellen, kies dan voor een abonnement met een lage internetsnelheid. Hoe lager de snelheid, hoe goedkoper het maandbedrag. Misschien heb je een hoge snelheid ook niet nodig: check hier welke snelheid bij je past.

Ook bespaar je door KPN internet only te bestellen, zonder tv-abonnement. Dan bespaar je ongeveer 10 euro per maand. Op jaarbasis scheelt dit flink.

Waarom zou je kiezen voor KPN?

KPN is een betrouwbare provider, en een van de grootste internetaanbieders voor internet, bellen en tv. Dit zijn de voordelen:

  • KPN biedt glasvezelabonnementen aan. Dit is de snelste en stabielste internetverbinding met de minste vertraging.
  • KPN is onlangs nog met een klantwaardering van 7,8 als beste internet- en tv-provider uit de bus gekomen.
  • KPN biedt verschillende internet- en tv-pakketten aan, waardoor de kans groot is dat je een pakket kunt bestellen dat bij je wensen past.
  • Je profiteert van kortingen als je verschillende abonnementen combineert.
  • KPN heeftaltijd aanbiedingen voor nieuwe klanten, zoals korting op de eerste zes maanden, of een cadeau bij het afsluiten van een nieuw abonnement.
  • KPN biedt wifiversterkers voor een goede wifidekking in huis.

Twijfel je tussen KPN en Ziggo? Neem onze vergelijking dan eens door. We vergelijken de twee providers onder andere op prijs en snelheid. Of wellicht kan onze pagina over de beste internetproviders je helpen met kiezen.

Succes met je nieuwe internetabonnement, en hopelijk scoor je heel veel korting!