Welke aanbiedingen heeft KPN in 2023?

Ben je op zoek naar een scherpe aanbieding van KPN? Dan ben je aan het juiste adres, we hebben de beste deals voor jou op een rij gezet. Zo betaal je nooit meer te veel voor televisie, internet of telefonie bij KPN.

KPN logo met achtergrond

We zijn namelijk altijd op zoek naar de beste aanbiedingen. Hoe de deals precies in elkaar steken, dat leggen we je hieronder uit, dus lees snel verder!

De beste KPN internet- en tv-aanbiedingen van 2023

De huidige aanbiedingen van KPN staan hieronder voor je op een rij. We laten je zien hoe je geld kunt besparen met deze tijdelijke acties.

  • Korting op de eerste zes maanden : Als je kiest voor KPN Glasvezel Internet & TV, dan betaal je de eerste zes maanden €35,- per maand.
  • 2 SuperWifi Punten cadeau: Als je een nieuw internet- en tv-abonnement afsluit, dan krijg je twee superwifipunten cadeau met deze mesh-technologie, voor goede wifi thuis.
  • Combivoordeel: Bestel je een KPN Internetpakket, dan krijg je tot €7,50 korting per maand op je mobiele abonnement. Als je KPN Mobiel met KPN Internet voor Thuis combineert, ontvang je bovendien €5,- entertainmentkoning.
  • Weekenddeal: In het weekend heeft KPN vaak een zeer goede welkomstcadeau. Je krijgt een gratis Philips Smart TV als je een internet en tv abonnement afsluit. Deze aanbieding is alleen in het weekend geldig, tot zondagavond 23:59 uur. Maar let op: niet elk weekend.

KPN internet only aanbieding

Wil je liever bij KPN alleen internet afsluiten? Kies dan een internet only abonnement. Je ontvangt nu tijdelijk de eerste 6 maanden korting of een cadeau.

Superwifi punten kpn

KPN internet- en tv-aanbieding

Bij een nieuw internet- en tv-abonnement krijg je 1 jaar gratis KPN TV+. Dit is een tv-box waarmee je al je favoriete televisiezenders en streamingdiensten op één plek krijgt.

internet en tv korting kpn

Hoe krijg je bij KPN korting als nieuwe klant?

De beste aanbiedingen van providers zijn altijd bestemd voor nieuwe klanten. Via onze internetvergelijker krijg je een handig overzicht van alle aanbiedingen voor nieuwe klanten.

Vergeet niet om je postcode in te voeren, zodat we weten internetpakketten op jouw adres beschikbaar zijn. Op deze pagina op de KPN-website vind je alle huidige aanbiedingen op de website van KPN zelf.

Hoe krijg je bij KPN korting als bestaande klant?

De meeste aanbiedingen zijn gericht op nieuwe klanten. KPN wil natuurlijk vooral dolgraag nieuwe abonnees binnenhalen. Dat betekent niet dat je als bestaande klant geen korting meer kunt scoren.

KPN gaat namelijk bestaande klanten extra belonen met een verdubbeling van hun databundel als je mobiel en internet thuis combineert. Je hoeft daar zelfs niets voor te doen. Als je ook nog eens een streamingdienst zoals Netflix of HBO Max bestelt, dan krijg je elke maand €5 klantenkorting.

KPN klantenvoordeel

Contact opnemen met de klantenservice van KPN is ook het proberen waard. Geef aan dat je overweegt om over te stappen naar een andere provider. Als je dreigt met vertrek, dan is de kans groot dat je een aantrekkelijke aanbieding krijgt om je te behouden als abonnee.

Ook kan het lonen om de website en app van KPN in de gaten te houden. Soms vind je hier ook aanbiedingen voor bestaande abonnees.

Wat zijn de goedkoopste pakketten bij KPN?

Als je goedkoop internet en televisie bij KPN wilt, kies dan voor een abonnement met een lage internetsnelheid. Hoe lager de snelheid, hoe goedkoper het maandbedrag. Misschien heb je een hogere snelheid helemaal niet nodig: check hier welke snelheid bij jouw verbruik past. Daarnaast is het verstandig om aanbiedingen in de gaten te houden.

Ook bespaar je door bij KPN alleen internet te bestellen, zonder tv-abonnement. Dan bespaar je ongeveer 10 euro per maand. Op jaarbasis scheelt dit flink aan kosten.

Waarom zou je kiezen voor KPN?

KPN is een betrouwbare provider, en een van de grootste internetaanbieders voor internet, bellen en tv. Dit zijn de voordelen van KPN:

KPN logo
KPN is een betrouwbare Nederlandse provider
  • KPN biedt glasvezelabonnementen aan. Dit is de snelste en stabielste internetverbinding met de minste vertraging.
  • KPN is met een klantwaardering van 7,8 als beste internet- en tv-provider uit de bus gekomen. De provider werd in dit onderzoek beoordeeld op basis van de kwaliteit van het internet (8,2), de kwaliteit van televisie (7,9) en op de klantenservice (7,4).
  • KPN biedt verschillende internet- en tv-pakketten aan, waardoor er altijd een pakket is dat bij je wensen en behoeften past.
  • Je profiteert van kortingen als je verschillende abonnementen bij KPN combineert, zogenaamde combinatievoordelen. 
  • KPN heeft altijd aanbiedingen voor nieuwe klanten, zoals korting op de eerste zes maanden, of een cadeau bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Dit kunnen grote cadeaus zijn zoals, een gratis televisies, iPad of versterkers.

Twijfel je tussen KPN en Ziggo? Neem onze vergelijking dan eens door. We vergelijken de twee providers onder andere op prijs en snelheid. Of wellicht kan onze pagina over de beste internetproviders je helpen met kiezen.

Succes met je nieuwe internetabonnement, en hopelijk scoor je heel veel korting!