Scoor een internetabonnement met cadeau

Overstappen op een nieuw internetabonnement kan extra aantrekkelijk zijn met een cadeau erbij. Providers proberen je te lokken met allerlei leuke extra's, en daar kun jij van profiteren! Check bij ons de providers die een gratis cadeau geven bij een nieuw internetabonnement.

Persoon met laptop zit op een cadeau

Welke providers geven gratis cadeaus?

Er zijn veel internetproviders die regelmatig welkomstcadeaus of kortingen aanbieden, maar deze zijn vaak maar tijdelijk. Daarom is het slim om de actuele aanbiedingen goed te vergelijken. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Ziggo: Bij een nieuw internetabonnement krijg je 3 gratis wifi-boosters ter waarde van € 179 of 6 maanden korting op je internetpakket.
 • Solcon: Bij een nieuw glasvezelabonnement krijg je 2 gratis wifi-versterkers ter waarde van € 179,90.
 • Caiway: Bij glasvezel krijg je 12 maanden korting, en gratis installatie en 3 gratis wifi-mesh versterkers.
 • KPN: Je kunt nu kiezen tussen een gratis cadeaubon van Coolblue van € 250 of 1 jaar gratis TV+.
 • Online.nl: Bij glasvezel krijg je € 100 cashback en 6 maanden € 20 korting per maand.
 • Delta: Je kunt kiezen tussen € 10 korting per maand of 3 gratis GigaWifi-punten ter waarde van € 179.
 • Odido: Biedt korting op de maandprijs en heeft regelmatig speciale acties.

Wat zijn de beste internet en tv aanbiedingen?

Veel providers bieden leuke extra's om nieuwe klanten aan te trekken. Van korting tot gratis cadeaus. Maar let wel op, want je moet vaak kiezen wat je wilt ontvangen als je internetabonnement afsluit.

Televisie, tablet en cadeaubon met een strik er omheen

Dus, voordat je een abonnement afsluit, kijk goed naar deze keuzes:

 • Elektronica: Bij duurdere internet en tv pakketten krijg je vaak gratis gadgets zoals tablets, smartphones, laptops, smart-tv's, koptelefoons of smartwatches cadeau.
 • Tegoedbonnen: Providers zoals Ziggo en KPN geven vaak cadeaubonnen van Bol.com of Coolblue bij een internetpakket.
 • Extra diensten: Soms krijg je tijdelijk extra zenders, meer mobiele data of toegang tot diensten zoals Netflix.
 • Wifi-versterkers: Om je wifibereik te optimaliseren, bieden sommige providers gratis wifi-repeaters of een mesh wifi-systeem aan bij een nieuw internetabonnement.
 • Cashback en kortingen: De meeste providers geven geen welkomstcadeau, maar een cashback of korting op je abonnement in het eerste jaar van je contract.

Hoe kun je internet afsluiten met cadeau?

Wil je een nieuw internetabonnement afsluiten? Dan zijn er verschillende manieren om een mooi cadeau te scoren. Hieronder vind je onze tips:

1. Houd de aanbiedingen in de gaten

Providers hebben niet altijd cadeauacties, en vaak zijn deze ook nog tijdelijk. Het is dus slim om aanbiedingen en speciale deals regelmatig te checken. Wij tonen ze overigens altijd in ons overzicht met internetabonnementen, dus kom gerust vaker langs op onze site.

2. Kies een internet en tv abonnement

Bij een internet en tv abonnement is de kans groter dat je een cadeau krijgt. Deze pakketten zijn vaak duurder, waardoor providers meer budget hebben voor aanbiedingen. Neem niet alleen tv of bellen erbij vanwege het cadeau, want je betaalt dan meer voor je abonnement.

3. Kies een lange looptijd

De cadeaus zijn vaak aantrekkelijker bij abonnementen met een looptijd van twee jaar. Soms kun je zelfs een televisie scoren bij een 2-jarig internet en tv abonnement bij KPN. Weeg wel de voordelen van het cadeau af tegen het nadeel van een langere contractduur. Hier hebben we alle KPN aanbiedingen op een rij gezet, en hier alle Ziggo aanbiedingen.

4. Kies de juiste provider

Grote providers zoals KPN, Ziggo en Odido zijn vaak guller met cadeaus omdat ze een groter budget hebben. Toch is het soms voordeliger om een kleinere provider te kiezen. De aanbiedingen zijn daar misschien minder spectaculair, maar dan betaal je wel een lagere abonnementsprijs.

Let wel goed op de voorwaarden

Een cadeau lijkt soms te mooi om waar te zijn, en dat zou soms goed kunnen. Het is daarom belangrijk om de kleine lettertjes te lezen. Er kunnen namelijk allerlei voorwaarden en beperkingen gelden. Hier zijn enkele punten om op te letten:

 • Terugbetaling bij voortijdige opzegging: Veel 'gratis' cadeaus zijn gekoppeld aan een langer contract. Als je het contract vroegtijdig opzegt, dan moet je soms het cadeau terugbetalen. Neem dus de duur van het contract in overweging.
 • Duurdere abonnementen: Soms zijn cadeaus of kortingen alleen beschikbaar bij duurdere abonnementen. Vind je dan de extra internetkosten echt de moeite waard?
 • Verplichte andere diensten: Meestal moet je andere diensten zoals een tv-abonnement afsluiten om het cadeau te krijgen. Vraag jezelf af: is het cadeau dan nog steeds aantrekkelijk?
 • Minimale contractduur: Voor sommige cadeaus moet je een contract van twee jaar afsluiten. Denk goed na of je zo lang aan een contract wilt vastzitten voor een cadeau.

Hoe verloopt het overstappen met cadeau?

Overstappen werkt altijd hetzelfde, of je nu een cadeau krijgt of niet. Dus heb je alle internet en tv aanbiedingen inclusief cadeaus goed vergeleken? Dan kun je via internetvergelijk.nl een goede deal vinden en direct overstappen.

Onze ervaring is dat je een cadeaubon of product binnen enkele weken ontvangt. Het is niet mogelijk een welkomstcadeau in te wisselen voor geld. Let verder op dat je minimaal 18 bent om een internetpakket voor thuis te mogen afsluiten.

We hebben nog niet meegemaakt dat er gekke adertjes onder het gras zaten. De cadeaus krijg je vaak dus echt helemaal gratis. Wel gelden deze vaak voor duurdere internetabonnementen. Verder komt de korting die je normaal gesproken krijgt voor de eerste maanden te vervallen als je kiest voor een cadeau. Wil je meer zekerheid? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen.

We hopen dat je een mooi welkomstcadeau gaat scoren bij je nieuwe internetabonnement!

Beter en goedkoper internet?

Postcode is onbekend
Combinatie is onbekend