Youfone internet

(Nog geen ervaringen)

Thuis doe je steeds meer online en met steeds meer devices tegelijk. Je stelt daarom hoge eisen aan verbindingen. Of het nu om je internet, een telefoonverbinding of je tv gaat. Privé of zakelijk. Bij Youfone snappen ze dat. Daarom kun je zelf jouw internetpakket samenstellen met razendsnel DSL Internet of met Glasvezel. En combineren met telefoon of tv? Jij bepaalt de samenstelling.

Alles-in-1

Bij Youfone ben je flexibel en kies je alleen wat je nodig hebt. Daarnaast profiteer je altijd van één van de Superdeals. Je start met de basis het “Internet Only” en daar voeg je eventueel jouw voorkeuren zoals Televisie en/of Bellen aan toe. Heel eenvoudig.

Wil je veel keuze maar niet te veel betalen? Youfone verplicht je niet om voor veel zenders te betalen als je ze lang niet allemaal kijkt. Standaard krijg je al minimaal 39 zenders bij je TV-pakket. Daar zit FOX Sports 1 gewoon al bij. Wil je meer zenders dan is een comfort TV-pakket met 46 zenders beter voor jou. En met het premium TV-pakket heb je maar liefst de beschikking over 78 zenders. Is dat nog niet genoeg voor je? Breid dan jouw kijkervaring uit met een extra zenderpakket, zoals FOX Sports Eredivisie of Ziggo Sport Totaal.

Overal TV kijken?

Wil jij overal in huis TV kijken? Dan bestel je bij Youfone heel gemakkelijk een extra TV-ontvanger! Zo hoef je nooit meer iets te missen. En met de Youfone TV App kijk je zelfs overal in de EU naar jouw favoriete zenders.

Youfone internetabonnementen

Het internet van Youfone levert je niet alleen heel veel voordelen op maar je blijft ook altijd zelf in de lead. Kies je voor DSL internet tot 100 Mbit/s of voor Glasvezel internet van 50 tot 500 Mbit/s? Je keuze is maandelijks aanpasbaar en heb je een vraag dan kun je snel en gratis bij de klantenservice terecht. En niet onbelangrijk; Youfone maakt gebruikt van het betrouwbare KPN-netwerk waardoor jij geen zorgen hebt.

Sim Only

Met de Sim Only pakketten van Youfone kies snel en makkelijk de bundel en looptijd die jij het prettigst vindt. Zo krijg je altijd het snelst mogelijke internet voor Mobiel en Thuis via het betrouwbare netwerk van KPN. Nummerbehoud is gratis en overstappen is makkelijk en snel geregeld.

Nieuw bij Youfone

Zien welke voicemailberichten je hebt? Het kan met de nieuwe dienst van Youfone; Visual Voicemail. Nu gratis voor elke abonnee. Met deze dienst maak je het beheer van je voicemailbox slimmer, sneller en overzichtelijker. Omdat alle berichten overzichtelijk in een lijst staan, zie je direct wie de afzender is. Zo kies je snel welke voicemail je als eerste wil luisteren. Klaar met luisteren? Dan zet je ze met één tikje op ‘verwijder’ in de prullenbak.


Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)