Internetproviders vergelijken

Vergelijk internetproviders voor de beste deal

Postcode is onbekend
Combinatie is onbekend

Welke internetaanbieders zijn er?

Welke internetproviders zijn er in Nederland? Wij hebben alle internetaanbieders voor je op een rij gezet zodat je zelf een vergelijking kunt maken. Lees meer over elke aanbieder of bekijk direct de beschikbare abonnementen.

Het verschilt per regio welke internetproviders je kunt kiezen. Met behulp van onze handige internet vergelijker zie je welke providers beschikbaar zijn op jouw adres. Zo kun je zelf een goede keuze maken.

Vrouw kiest uit een lijst met vinkjes

Overzicht internetproviders

Sorteer op:

Hoe kies je de beste internetprovider?

Om je internetprovider te kiezen, moet je eerst helder hebben voor jezelf wat jouw internetwensen zijn. Hecht je bijvoorbeeld veel waarde aan snel of goedkoop internet? Wat voor type internet zoek je? Als je dat helder hebt, kun je je internetprovider op deze manier selecteren:

  • Doe onze postcodecheck: check daarmee welke providers in jouw buurt leveren.
  • Kies je internetpakket: kies je abonnement met internet, televisie of bellen.
  • Vergelijk: check de prijzen, acties en snelheden van alle internetabonnementen.

Are you English? Check your best internet options by comparing internet providers in the Netherlands.

Wat zijn de grootste internetproviders?

KPN en Ziggo zijn de grootste internetaanbieders. Ziggo heeft een marktaandeel tot 43% en KPN tot 40%. T-Mobile en Delta Fiber hebben ieder een marktaandeel tot 10%. De overige aanbieders hebben allemaal een marktaandeel van 5% of kleiner.

Hoe wissel je van internetaanbieder?

Providers maken overstappen makkelijk voor je. Kies de overstapservice tijdens het afsluiten van je nieuwe pakket. Dan regelt je nieuwe provider alles. Je kunt ook zelf je oude contract opzeggen. Maar let dan wel op de einddatum van je oude contract en de startdatum van het nieuwe contract om dubbele kosten te voorkomen.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over een provider of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij je verder.

Man met blauw shirt geeft duim omhoog