budget internet

(Gemiddelde score: 1 op basis van 2 ervaringen)

Budget Thuis is in 2019 gestart met internet, bellen en TV via glasvezel en adsl. Je kan bij Budget ook terecht voor mobiel en energie met combinatiekorting. De kleine provider biedt alles-in-1 pakketten aan, met regelmatig een leuke actie of aanbieding.

Budget Alles in 1 pakket

Over de pakketten van Budget Thuis kunnen we kort zijn. Er is namelijk maar 1 pakket waar je uit kunt kiezen. Namelijk het Alles-in-1 pakket. De aanbieder maakt voor hun Internet, TV en Bellen gebruik van het KPN netwerk.

Het minimalistisch aanbod zie je ook terug in hun slogan; werkt gewoon. Alle letters vol zelfvertrouwen met een hoofdletters en een smiley. Toch kan je bellen en televisie gewoon uitzetten bij het samenstellen van een pakket. Mocht je deze diensten niet nodig hebben, dan vink je deze uit tijdens het bestellen.

Het is vooral een interessante providers omdat ze regelmatig kortingen en acties geven voor nieuwe klanten. De snelheid is voor DSL en glasvezel is dan niet zo snel als bij KPN zelf, je betaald wel een stuk minder. Je kunt bij Budget internet, maar ook energie afsluiten en mobiel. Zo heb je dus alle diensten onder één dak.

Plus- en minpunten Budget

Wij helpen je graag met het kiezen van een nieuwe aanbieder. Wat zijn de voordelen en nadelen van Budget Alles-in-1? We hebben ze op een rij gezet.

Pluspunten

  • Televisie kijk je met iTV van KPN.
  • Korting wanneer je energie met internet combineert
  • Zet zelf extra belpakketten uit en aan
  • Relatief goedkoop met leuke aanbiedingen
  • Netflix kan je installeren en gebruiken

Minpunten

  • Je kan niet meer dan 1 telefoonnummer aanvragen.
  • Je ontvangt geen vaste telefoontoestel, je krijgt alleen de telefoonkabel voor het gebruik van vast bellen.
  • Snelheid van glasvezel blijft achter op KPN
  • Beperkte pakketkeuze in snelheid

Budget contact

Telefoonnummer: 088-7307377
Bereikbaar: werkdagen van 08:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:00
Adres: Budget Alles-in-1
Postbus 23064
3001 KB Rotterdam

Algemene voorwaarden van Budget


1 Steffan, Breda - 24 december 2020
Vorig jaar Kwam ik bij de mediamarkt en werd aangesproken door een verkoopmedewerker van budget energie, normaal gesproken wimpel ik dat af. Maar omdat ik over wilde overstappen naar een ander was het een mooi aanbod. 3 dagen na akkoord van contract kregen we een nieuwe woning aangeboden. Ik bellen om het contract over te zetten naar het nieuwe adres. Dit was nogal een ramp, die bonus moest dus al terug betaald worden omdat ze het contract niet konden wijzigen. Nieuw contract aangemaakt en nu kregen we weer die bonus maar dat werd verrekend met de eindafrekening, dus we hadden al 175 euro voor niks betaald. Mijn broertje zit er ook bij en die heeft een lage maandpremie, hij heeft er dus ook gezeik mee. Deze organisatie doet zomaar wat, stukken gaan na de jaarwisseling nog naar de advocaat.
1 J. Plaisier, Emmeloord - 10 december 2020
Heb een contract afgesloten naar aanleiding van een telefonische benadering. Ze deden voorkomen alsof ik KPN aan de lijn had. Bij binnenkomst van papieren bleek het geen KPN te zijn waardoor ik boete bij KPN moet betalen omdat ik nog een contract had. Gebruik gemaakt van de 14 dagen bedenktijd. 4 x een mail gestuurd 1 x schriftelijk en alle keren om een bevestiging gevraagd. Telkens geen reactie. Klacht ingediend en daar wordt ook niet op gereageerd. Telefonisch niet zijn ze niet bereikbaar terwijl ze dat wél verkopen.

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)