budget internet

(Nog geen ervaringen)

Sinds 2019 is Budget Thuis ook de aanbieder van Internet, TV en Bellen. Via Budget Energie leverden zij al aan ruim één miljoen mensen groene stroom en gas. Tijd voor uitbreiding! En omdat ze bij Budget Thuis graag (saaie) producten leveren, leveren ze er nu nog meer. Stuk voor stuk producten die je in huis nodig hebt. Producten waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt en zo min mogelijk voor betaalt! Budget Thuis levert al deze energie- en telecomdiensten nu onder één dak. Tegen een zo laag mogelijke prijs. Dat is Budget Thuis; service zonder gedoe.

Budget Thuis Alles-in-1

Budget Thuis houdt niet van gedoe. En al helemaal niet voor de klanten. Precies daarom bieden ze Budget Alles-in-1 aan met Internet, TV en Bellen via het KPN-netwerk. Om het helemaal compleet te maken, is daar onlangs ook Budget Mobiel aan toegevoegd. Mobiel bellen met maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen. Zo heb je alles onder 1 dak. Combineer je een aantal producten, dan ontvang je bovenop de al lage tarieven elke maand ook nog een Budget thuis alles-in-1 combikorting. Budget Thuis Alles-in-1 is een pakket voor nuchtere Nederlander dus.

Budget Internet

Stabiel en betrouwbaar internet voor een blijvend lage prijs. Bij Budget Internet heb je de keuze uit een ADSL-aansluiting of Glasvezel. ADSL is nog steeds de meest voorkomende aansluiting in Nederland via het traditionele telefoonnetwerk. Welke snelheid het internet haalt, is alleen afhankelijk van je adres. De afstand van je huis tot de wijkcentrale is daarin bepalend. Kies je bijvoorbeeld voor 100 Mb/s dan kan het zijn dat je de volle 100 Mb/s niet haalt. Een goed advies is dus belangrijk.

Een andere optie is glasvezel. Glasvezel is een flinterdunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Met behulp van een laserlicht worden digitale gegevens betrouwbaar en snel heen en weer gestuurd. Daardoor heb je altijd zekerheid van de snelheid die je kiest en is het uploaden (of downloaden) via glasvezel altijd even snel. Kies je bij een glasvezelaansluiting 100 Mb/s, dan behaal je die 100 Mb/s ook echt. Zelfs als iedereen tegelijk online is.

Sneller, sneller snelst met de Experia Box V10

Budget Thuis zorgt altijd en overal voor een snelle WiFi-verbinding door middel van de Experia Box V10. De Experia Box V10 is een super-de-luxe V10-modem dat het binnenkomend signaal razendsnel omzet naar een internetsignaal. Want wat jij misschien niet weet, is dat je WiFi op een bepaalde frequentie zit die die soms gedeeld wordt met andere apparaten in je huis zoals de tv of de printer. Maar ook apparaten waar je niet zo snel aan denkt, zoals de magnetron. Hoe meer apparaten op dezelfde frequentie zitten, hoe drukker het netwerk wordt en je WiFi trager. Met de Experia Box V10 kun je (als je telefoon, tablet, etc. het toelaten) op zowel het 2,4 GHz en 5 GHz netwerk gaan. Het 5 GHz netwerk is een exclusievere frequentie en daardoor dus veel minder druk bevolkt. Zo blijft jouw WiFi snel.

Budget Vast en Mobiel

Bij Vast Bellen van Budget Alles-in-1 bel je altijd tegen blijvend lage tarieven, naar alle Nederlandse en buitenlandse nummers. Dat betekent zorgeloos uren bellen. Kies je voor “Vast Bellen” via Budget Alles-in-1, dan krijg je altijd ‘Bellen Standaard’ met voordelig bellen naar alle Nederlandse en buitenlandse nummers. Dit geldt voor zowel vaste als mobiele nummers. En met de verschillende bundels, kun je nog verder uitbreiden. Kies jij voor ‘Bellen Onbeperkt Vast’, ‘Bellen Onbeperkt Mobiel’ of ‘Bellen Onbeperkt Buitenland’? Elke bundel is slechts € 5,- per maand extra en je kunt ze maandelijks aan- of uitzetten. Ook kun je bij Vast Bellen via Budget Alles-in-1 kiezen of voicemail wil, wel of niet in het telefoonboek en je nummer weergeven of blokkeren.

Wil je overstappen met je mobiele abonnement? Dat kan vaak al zo’n 4 maanden voordat het huidige contract afloopt. Hierbij kun je je nummer gewoon meenemen. Heb je een prepaid simkaart kun je vaak al binnen 3 werkdagen overstappen. Mét behoud van je mobiele nummer. En een nieuwe prepaid kaart regel je gewoon thuis. De kaart wordt per post naar je toe gestuurd. Geen geduld? Kopen bij een Primera-winkel in de buurt kan ook. Kies vervolgens online je Sim Only abonnement: Budget Mobiel Onbeperkt of Basis. Activeer je simkaart en je kan direct van start

Groen is heel gewoon

Bij Budget is energie altijd 100% groen. Want groen vinden ze bij Budget heel gewoon. De stroom bestaat onder meer uit windenergie van Nederlandse windmolens en zonne-energie uit Italië. We zijn trouwens transparant over ons stroometiket, we hebben onze bronnen voor je in een overzicht gegoten. Om het simpel te houden, heeft Budget 3 pakketten aan. Gewoon overzichtelijk en allemaal met 100% groene stroom. En de tarieven zijn blijvend laag, ook als je langer klant bent.

Budget klantenservice

Heb je toch nog vragen? Geen nood. De Budget klantenservice staat altijd voor je klaar. Online vind je de antwoorden op heel veel vragen. Makkelijk gerubriceerd met een duidelijke uitleg. Hou je niet van online en wil je liever persoonlijk contact? Ook dat kan. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord.

Budget internet is betrouwbaar

Of het nu over je telefoon gaat, het internet of de warme douche in de ochtend; het moet gewoon werken. Budget Thuis snapt dat. Zo heeft Budget Thuis bij telefonie bijvoorbeeld gekozen voor het degelijke en betrouwbare KPN-netwerk. Gewoon goed geregeld dus.

Ook met de installatie helpen ze je graag op weg, snel en zonder gedoe. Kies je ervoor om met de simpele handleiding waarin alle installatiestappen op een rijtje staan het zelf te installeren? Of toch kies je voor een installateur? Je kan in beide gevallen altijd terugvallen op de service van Budget Thuis. Heb je glasvezel? Dan komen de installateurs van Budget Thuis zelfs gratis langs om je te helpen.

Overstappen gaat ook gewoon zonder gedoe

Ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Als je klant wordt bij Budget Alles-in-1 is dat zonder gedoe, De overstap wordt voor je geregeld zodat je nooit zonder internet of warm water zit. Wil je de overstap liever zelf regelen dan kun je altijd op hulp rekenen.


Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)