Alles-in-1 vergelijken

Check het aanbod op jouw adres

Postcode is onbekend
Combinatie is onbekend
Onafhankelijk icoon

100% onafhankelijk

We geven nooit voorrang aan een internetprovider.

Extra korting icoon

De beste deals

Wij hebben alle aanbiedingen en zelfs unieke deals.

Echte experts icoon

Persoonlijk advies

We helpen je overstappen naar de beste provider.

Compleet aanbod icoon

Compleet aanbod

Een uitgebreid aanbod van internetproviders.

Vind de beste deal voor alles-in-1

Alles-in-1 is een bundel met drie abonnementen in één pakket: internet, tv en bellen. Veel mensen vinden het handig om alles bij dezelfde provider te bestellen. Maak bij ons een vergelijking van alles-in-1 pakketten, dan kun je wel meer dan 400 euro per jaar besparen.

Vrouw met alles in 1 pakket in handen

Alles-in-1 vergelijken in 3 stappen

Betaal je te veel voor je alles-in-1 pakket? In drie stappen kun je eenvoudig van provider wisselen met onze vergelijker.

Locatie icoon

1. Vul je voorkeuren in

Gebruik onze vergelijken en vul je postcode en huisnummer in. Daarna zie je wat voor jou de beste deals voor thuis.

Kiezen icoon

1. Vergelijk alles-in-1

Vergelijk nu de beschikbare alles-in-1 abonnementen en aanbieders. Je kunt deze sorteren op prijs, score en snelheid.

Switchen icoon

3. Overstappen

Vind de beste deal, en kies je nieuwe provider. Geniet snel van internet, tv en bellen tegen de beste prijs!

Veelgestelde vragen

Start eerst onze postcodecheck voor een complete vergelijking, want de aanbiedingen en prijzen verschillen per postcode.

Internet, tv en bellen bij elkaar in 1 pakket is voordeliger dan losse abonnementen afsluiten. Bovendien zijn er vaak acties met extra korting, of een leuk welkomstcadeau voor nieuwe internetklanten. Dat is dus dubbel voordeel, want met een aanbieding ben je nog goedkoper uit.

Goedkoopste alles-in-1 abonnementen

 • Youfone alles-in-1: € 44,00 per maand
 • Budget Alles in 1: € 48,50 per maand
 • T-Mobile Alles in 1: € 50,00 per maand

Aanbieders stunten regelmatig met aanbiedingen. Jij als consument plukt daarvan de vruchten. De korting stijgt naarmate je meer producten afneemt. Dus kies voor bellen, internet en tv in één pakket: dan ben je het goedkoopst uit!

Tips voor het vergelijken van alles-in-1 pakketten:

 • Internetabonnement: Jouw adres bepaalt de maximale internetsnelheid. Ons advies voor 1 persoon: een internetabonnement van 50 Mbps, geschikt voor video streamen in 4K. Je houdt dan genoeg bandbreedte over voor andere apparaten.
 • Vast Bellen: Bel je regelmatig via de vaste telefoonlijn, vergelijk dan de beltarieven. Die verschillen bij de providers namelijk enorm. Check ook de extra opties voor vast bellen, zoals onbeperkt bellen, nummerbehoud, en bellen naar het buitenland.
 • Interactieve-tv: Met interactieve-tv kan je programma's opnemen en pauzeren, of on-demand terugkijken. Vergelijk ook de opties voor interactieve-tv, want die verschillen per provider. Digitale tv opnemen, is bijvoorbeeld niet overal gratis.
 • Zenderpakket: De standaard Nederlandse tv-zenders zitten bij alle providers in het basispakket. Wil je meer televisiezenders, kies dan voor extra zenderpakketten voor een vast bedrag per maand.
internet + tv + bellen
Met alles-in-1 voeg je vaste telefonie en digitale-tv toe aan je internetabonnement

Elk jaar worden de abonnementsprijzen van alles-in-1 pakketten verhoogd. Toch blijven veel mensen bij hun internetaanbieder, omdat ze denken dat overstappen een hoop gedoe is. Dat is zeker niet zo, want je nieuwe alles-in-1 abonnement wordt pas geactiveerd, zodra je oude is opgezegd.

Regelmatig overstappen is dus een slimme keuze, want je bespaart direct geld door over te stappen. Maar wist je dat het tv-abonnement ook regelmatig wordt aangepast? Bij de ene aanbieder kijk je gratis naar films of live voetbal, bij de ander betaal je daar elke maand een flink bedrag voor.

Ook je type internetverbinding thuis kan veranderen. Glasvezel is sterk in opkomst, en wie weet kan je al internetten met een snelle glasvezelaansluiting bij jouw thuis. Zo niet, dan kan je kabel of DSL (ADSL en VDSL) bestellen. Heb je nog geen glasvezel, dan heeft kabelinternet de voorkeur.

Met internet vergelijken switch je dus steeds naar het abonnement wat bij je past, want het aanbod wisselt aan de lopende band. Genoeg redenen dus om jaarlijks opnieuw een vergelijking te maken van alles-in-1 aanbieders!

Een alles-in-1 pakket met internet, tv en bellen heeft veel voordelen. Houd je van gemak? Dan zul je er tevreden mee zijn. Je sluit namelijk maar één contract af. Ga je altijd voor de beste deal, en een goedkoop abonnement Ook dan zit je goed, met de vele aanbiedingen en combinatievoordelen.

Genoeg mensen kiezen dan ook voor 3 in 1: internet, tv en bellen bij één provider. Je profiteert van 5 mooie voordelen:

 1. Combineren voor extra korting: Kies je voor internet, tv en bellen bij één provider, dan ben je een stuk goedkoper uit. Voor providers zijn klanten met meerdere producten extra interessant. Daarom lokken ze klanten met acties, zodat je alle diensten bij hun afneemt.
 2. Welkomstkorting of cadeau: Bovendien krijg je als bonus regelmatig een cadeau of een flinke kennismakingskorting. Reden genoeg voor een postcodecheck, om te controleren of jij zo’n mooie combinatievoordeel voor internetten, bellen en televisie kunt maken!
 3. Één keer eenmalige kosten: Bij het bestellen van een abonnement betaal vaak aansluitkosten. Zou je internet, bellen en tv los afsluiten, dan betaal je drie keer deze aansluitkosten. Met alles-in-1 betaal je deze eenmalige kosten maar één keer. Dat betekend extra besparen.
 4. Één aanspreekpunt: Stel een vraag bij dezelfde klantenservice over telefonie, je internetverbinding of tv-pakket. Handig toch? Heb je bijvoorbeeld geen tv-beeld, dan weet jouw provider sneller waar het probleem zit, omdat je al die producten daar afneemt.
 5. Één factuur: Alles bij dezelfde aanbieder onderbrengen is overzichtelijk, en je precies weet waar je aan toe bent. Alle kosten staan duidelijk op één factuur. Elke maand betaal je aan slechts één partij. Prettiger voor je administratie!
 6. Één contract: Switchen is veel eenvoudiger met één contract voor alle internetdiensten. Je abonnement verloopt na een jaar voor alle diensten, want alle producten hebben dezelfde looptijd.

Een nadeel van alles in één: bij een grote storing kunnen alle diensten tegelijk uitvallen. Maar gelukkig komt dat maar zelden voor. En als het dan toch gebeurt, dan profiteer je van één aanspreekpunt.

Met alles-in-1 bestel je drie diensten tegelijk bij één provider: internet, bellen en tv. Binnen dit gecombineerde abonnement kun je weer kiezen tussen verschillende pakketten. Afhankelijk van jouw wensen, kies je welk pakket het beste bij jou past.

Tegenwoordig kan je zelf je pakket samenstellen. Ben je veel online, maar kijk je nooit meer televisie? Of wil je vooral veel bellen, en is tv niet zo belangrijk? Dan kan je deze diensten gewoon uitvinken tijdens het bestellen.

Pakketten met mobiel bellen

In het pakket zit vast bellen, maar is er natuurlijk ook nog mobiel bellen. Sommige aanbieders bieden dan ook 4-in-1 pakketten aan, inclusief een mobiel abonnement. Die combinatie kan jou weer extra korting opleveren.

Pakketten zonder vast bellen?

Het aantal vaste telefoonnummers daalt al jaren. Je kunt je afvragen of een vaste telefoon nog voordelen heeft, want vast bellen is duurder dan mobiel bellen.

Je hebt dus eigenlijk geen huistelefoon meer nodig. Veel mensen willen toch graag bereikbaar zijn via de vaste telefoonlijn, en gelukkig is dat niet duur. Denk aan een paar euro per maand voor vast bellen, maar alleen in combinatie met een televisie- en internetabonnement.

Pakketten zonder televisie

Heb je geen all-in-one pakket nodig, bijvoorbeeld omdat je geen vaste telefoon meer nodig hebt? Geen probleem, want ook de combinatie van internet en tv levert je een flink voordeel op. Maar misschien kijk jij ook geen televisie meer, dan heb je voldoende aan alleen internet.

Wij helpen je graag overstappen naar een beter of goedkoper pakket. Met onze handige vergelijker kun je moeiteloos verschillende alles-in-1 pakketten vergelijken. Vul je postcode en huisnummer in, en vindt de beste deals. Een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten is het enige wat je zelf hoeft te regelen.

Overstappen is een fluitje van een cent. In verreweg de meeste gevallen regelt je nieuwe leverancier alles voor je! Gebruik dan de overstapservice tijdens het bestellen. Je zit dan geen minuut zonder internet, bellen en tv!

Je oude telefoonnummer kan je gewoon meenemen, jouw nieuwe aanbieder zorgt voor nummerbehoud. Let tijdens het bestellen op de optie voor nummerbehoud op de website van de provider.

Ben jij klaar om de overstap te maken, maar kom je er niet uit? Laat ons dan gerust weten, of wij jouw kunnen helpen met het vinden van een nieuw internetpakket.

Over internetvergelijk.nl

 • Onafhankelijk: Internetvergelijk.nl is 100% onafhankelijk, want we zijn niet verbonden aan een provider. Vergelijken doe je hier dus helemaal objectief. We zorgen voor een eerlijke vergelijking, en dat doen we met plezier!
 • Actuele prijzen en aanbiedingen: De tarieven en aanbiedingen van alles-in-1 pakketten halen we realtime op bij de aanbieders. De prijzen en aanbiedingen die je ziet zijn dus altijd actueel.
 • Gemakkelijk vergelijken: Onze vergelijker geeft een overzicht van de bekende providers. Zo weet je zeker dat je altijd een weloverwogen keus maakt. Zoek de beste deal, kies je nieuwe provider en leun lekker achterover. Straks kun je genieten van je nieuwe pakket.

Alle internetproviders op één plek

In Nederland zijn meer dan 20 internetproviders actief. We werken nauw samen met de verschillende providers, zodat we je altijd de nieuwste aanbiedingen en prijzen kunnen laten zien.

Internetproviders logo's

Ben je geholpen met onze alles-in-1 vergelijker?