Alles in 1 aanbiedingen

T-Mobile Alles in 1 pakket Onze keus: Eerste 3 maanden €32,50
Vanaf 50Mb download
5Mbit upload
€47,50 per maand
Online.nl alles in 1 Aanbieding: Eerste 6 maanden €32,50
100Mb download
30Mb upload
€47,- per maand
Ziggo Alles in 1 pakket Aanbieding: 4 maanden voor €39,95
50Mbit download
5Mbit upload
€54,50per maand

Alles in één pakket

alles in 1

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten.

De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar en zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een 3-in-1 abonnement? Heb je vragen over een televisiezender of downloadsnelheid, dan verloopt de communicatie via één provider. Overstappen of opzeggen is om die reden ook een stuk eenvoudiger. Je krijgt 1 factuur toegestuurd, wat de administratie een stuk overzichtelijker maakt. Een nadeel is dat bij storing alle diensten uit de lucht zijn.

Binnen een alles in 1 pakket is er behoorlijk wat variatie mogelijk, zeker met het oog op televisie kijken. Kies bijvoorbeeld voor interactieve tv of uitzending gemist, om ervoor te zorgen dat je televisieprogramma’s kunt kijken op het moment dat het je uitkomt. Wil je geen bellen in het pakket, neem dan een abonnement met internet en tv.

Een alles in 1 abonnement met cadeau (zoals een tablet of een gratis recorder) is vaak mogelijk. Het nadeel is dat bij een storing je mogelijk geen gebruik meer kunt maken van de drie verschillende onderdelen. Vergelijk de kosten van de verschillende pakketten door gebruik te maken van onze postcode checker. Met een check op jouw adres kan je de aanbieders van alles in 1 vergelijken en gemakkelijk naast elkaar zetten.