Delta internet

(Nog geen ervaringen)

De geschiedenis van Delta gaat terug tot 1991. Toen fuseerde de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM) en Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ). Delta was hiermee geboren. Lange tijd was Delta gericht op energie- en gasvoorziening. Tot 2002, toen besloot het bedrijf ook digitale diensten aan te bieden. Tegenwoordig kunnen consumenten kiezen voor verschillende digitale diensten, zoals internet, televisie en telefonie.

Delta alles-in-1

Consumenten die kiezen voor het alles-in-1 pakket van Delta profiteren van snel internet, begin gemist, programma gemist en kunnen programma’s opnemen. Daarnaast kan er televisie op meerdere schermen tegelijkertijd gekeken worden. Delta klanten kunnen gratis telefoneren met andere Delta klanten. Wat door veel als groot voordeel wordt ervaren is de opzegtermijn. Het contract is namelijk maandelijks opzegbaar.

Delta internetpakketten

Er kan gekozen worden uit vier verschillende internetpakketten via glasvezel en kabel. Deze worden bij Delta budget, instap, premium en super genoemd. De snelheden variëren van 20 / 2 Mbps bij het budget pakket tot maximaal 400 / 15 Mbps bij het super pakket. Voor elk pakket geldt dat er een gratis installatie door een monteur wordt uitgevoerd. Verder krijg je een Wifi modem in bruikleen en kun je kosteloos gebruik maken van de zogenaamde Wifi Spots in Nederland.

Delta digitale televisie

Als je televisie wilt kijken wil je een goed beeld, mooie kleuren en een fantastisch geluid. Bij Delta zit dat wel goed. Door middel van een smartcard krijg je toegang tot een uitgebreid zenderpakket. Eventueel kan er gekozen worden voor extra zenderpakketten, zoals een sportpakket bijvoorbeeld. Omdat er sprake is van interactieve televisie kun je programma’s en films bekijken op een moment dat jou het beste uit komt. Daarnaast kun je op meerdere schermen tegelijkertijd televisie kijken.

Delta telefonie

Delta klanten kunnen voordelig bellen. Naar andere Delta klanten bellen is zelfs 100% gratis. Bel je naar een niet-delta klant, dan betaal je een zeer scherp tarief. Raadpleeg voor de meest actuele tarieven het tarievenoverzicht op de website van Delta. Bel je veel in de avond of het weekend, dan kan er gekozen worden voor een belbundel Avond/Weekend. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een onbeperkt bellen bundel af te sluiten.

Kwaliteit zoals het hoort

Delta biedt al jarenlang kwaliteit zoals het hoort. Digitale diensten worden al zo’n 15 jaar lang door deze provider aangeboden. De ruime keuze zorgt ervoor dat iedere consument een pakket kan vinden dat bij hem/haar past. Daarnaast profiteer je als consument van de scherpe prijzen.


Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)