Top-3 goedkoop internetabonnementen

Tele2 internet light
Gratis 4K Action Cam
50Mbit
download
5Mbit
upload
€25,00
per maand
T-Mobile Internetabonnement
Goedkoopste internet, Gratis Wifi-Service.
20Mbit
download
2Mbit
upload
€27,00
per maand
Online.nl Internet start
Betrouwbaar KPN netwerk
100Mbit
download
30Mbit
upload
€32,00
per maand

Alleen internet voor thuis

internetabonnement

Wil je alleen internet only kiezen zonder andere diensten voor thuis, bijvoorbeeld een internetabonnement zonder tv en bellen? Met een internetverbinding kan je via een draadloos modem prima internetten op je tablet, laptop of mobiele telefoon. Veel mensen betalen echter maandelijks teveel abonnementskosten voor hun internetaansluiting. Dat is zonde. Maar welk los internetabonnement is het meest passend bij je eigen surfgedrag? De voorwaarden, prijzen en snelheden van een abonnement verschillen per provider, en niet iedere provider biedt op elk adres in Nederland dezelfde pakketten aan.

Via onze postcodecheck kan je alle internet abonnementen vergelijken op basis van je eigen postcode. Zo kun je precies zien welke abonnementen en aanbiedingen er op jouw adres leverbaar zijn en kun je direct het goedkoopste internetabonnement afsluiten.

De snelheid van je abonnement in huis wordt deels bepaald door het type aansluiting. Met glasvezel- en kabelinternet liggen de snelheden doorgaans hoger dan met ADSL en VDSL. Om enkel te kunnen e-mailen en surfen is een lagere snelheid in de meeste gevallen meer dan voldoende.

Let ook op de minimale internetsnelheid die thuis nodig is voor bepaalde diensten zoals het kijken van televisie via internet. Wanneer je een snel internetabonnement wilt afsluiten dan is glasvezel- of kabelinternet de beste keuze. Geef tijdens het bestellen aan of je de installatie zelf wilt uitvoeren met een doe-het-zelf installatiepakket of dat je gebruik wilt maken van een monteur. Check onze pagina met alle aanbieders in Nederland en laat een review achter.

De uploadsnelheid is met glasvezelinternet even snel als de downloadsnelheid zodat je eenvoudig grote bestanden kan uploaden of versturen. Internetvergelijk.nl heeft een compleet aanbod van 13 aanbieders, waarvan je online alle tarieven en aanbiedingen kunt vergelijken. Je kan vandaag nog overstappen en het goedkoopste internetabonnement kiezen en direct geld besparen. Een los pakket met alleen internet voor thuis kan je aanvragen via internet en meteen overstappen met een snelle levering is vaak mogelijk.