Internet en bellen vergelijken

Check het aanbod op jouw adres

Postcode is onbekend
Combinatie is onbekend
Onafhankelijk icoon

100% onafhankelijk

Eerlijk vergelijken en besparen

Extra korting icoon

De beste deals

De beste aanbiedingen voor jou

Compleet aanbod icoon

Compleet aanbod

Grootste aanbod van providers

De beste deal voor internet en bellen

Veel mensen blijven jarenlang bij dezelfde provider zitten en betalen zo te veel. Internetvergelijk.nl biedt je altijd de beste deal voor internet en bellen. Via onze site zijn al duizenden mensen overgestapt naar een beter en goedkoper abonnement. Dat kun jij ook, en het bespaart je wel honderden euro’s per jaar!

Vrouw op een stoel met een laptop en vaste telefoon

Besparen op internet en bellen in 3 stappen

Wil jij ook besparen op internet en bellen? Vul je postcode en huisnummer in onze vergelijker in. Je krijgt direct een overzicht met alle aanbieders van internet en thuis bellen.

1. Postcodecheck

Vul je postcode en huisnummer in de vergelijker in. Je krijgt dan een handig overzicht van alle aanbieders.

1. Vergelijken

Bekijk de aanbiedingen en sorteer de resultaten op prijs, score of snelheid. Heb je de beste deal gevonden?

3. Overstappen

Ga naar de website van je nieuwe provider en stap over. Straks geniet jij ook van internet en bellen tegen de beste prijs!

Internet en vast bellen

Je bent goedkoper uit als je internet- en vaste bellen bij dezelfde provider afsluit. Vergelijk bij ons het aanbod van internet en bellen, ook van kleine internetproviders. Grote kans dat je minder betaalt voor dezelfde internetsnelheid en telefoonaansluiting.

Hoe werkt internet en bellen?

Na het bestellen ontvang je een modem voor je internetverbinding, en meestal een huistelefoon voor vast bellen. Voor zowel internet als bellen gebruik je dezelfde internetverbinding. Je kunt ook draadloos via wifi telefoneren.

Welke aanbieders zijn er?

Er zijn meer dan 21 internetaanbieders in Nederland waar je internet en bellen kunt afsluiten. De abonnementen van deze aanbieders zijn verschillend. Gebruik daarom onze postcodecheck voor een compleet overzicht van alle prijzen, aanbiedingen en snelheden op jouw adres.

Waar moet je op letten?

Let vooral op de volgende punten bij het vergelijken:

  • De keuze voor vast bellen: Neem alleen telefonie als je dagelijks naar het buitenland belt. Mobiel bellen is in de overige gevallen goedkoper dan vast bellen.
  • Check je belgedrag: Controleer eerst je huidige telefoonrekening en analyseer hoeveel minuten je per maand belt, en tegen welk beltarief.
  • Check je postcode: controleer met je postcode en huisnummer welke providers beschikbaar zijn op jouw adres.
  • Vergelijken en overstappen: Bepaal de maximale snelheid waarmee je graag wilt internetten, en vergelijk het aanbod zo breed mogelijk.
Met internet en bellen voeg je vaste telefonie toe aan je internetabonnement

Ben je geholpen met onze vergelijker?