arabische zenders

Arabische (Marokkaanse, turkse) tv zenders ontvangen zonder schotel


Heb je geen schotel maar wil je toch live Arabische televisie zenders kunnen ontvangen, dan zijn er nog genoeg mogelijkheden om deze kanalen te kunnen bekijken. Met extra zenders via de provider of met een eenvoudig te installeren IPTV kastje kan je live of on demand naar Turkse of Marokkaanse zender kijken. De schotel is tegenwoordig overbodig met komst van de nieuwste technologie en het uitgebreide aanbod wordt zelfs in HD aangeboden voor optimaal beeld.

Arabische tv bij KPN en Telfort

Ook als je klant bent bij KPN of Telfort kun je kiezen voor het extra tv pakket “Turks”. De Marokkaanse zender 2M is standaard aanwezig. Bij KPN worden er 7 zenders aan je bestaande tv pakket toegevoegd. Zo kun je kijken naar Eurostar, ATV Avrupa, Samanyolu Avrupa, TGRT EU, euroD, Haber Turk en Planet Turk. Deze zenders staan garant voor nieuws, actualiteiten, films en series. Heb je interesse in dit pakket, dan zijn er verschillende manieren om het te bestellen. Dit kan via je afstandsbediening bijvoorbeeld. Ga naar “Mijn zenderpakketten” en geef aan dat je het pakket Turks wilt afnemen. Daarnaast kun je het extra pakket ook aanvragen via MijnKPN of telefonisch via de klantenservice.

Arabische zenders bij Ziggo

Als je klant bent van Ziggo kun je kiezen voor het pakket “Turks”. Dit pakket bevat verschillende Turkstalige zenders. Volg het nieuws vanuit Turkije of stem af op entertainment programma’s. Daarnaast kun je natuurlijk ook de verschillende documentaires die worden uitgezonden bekijken. Het pakket kost slechts 7,95 euro per maand (bovenop de abonnementskosten voor de rest van je diensten). Voor dit bedrag krijg je maar liefst 9 Turkse zenders. Met digitale televisie is de zender 2M voor de Marokkaanse kijkers geprogrammeerd.

Marokkaanse of turkse zenders via internet

De pakketten die KPN en Ziggo aanbiedt zijn vrij beperkt, je krijgt maar een aantal zenders. Wil je veel meer Arabische zenders kunnen ontvangen, dan is ZAAPTV wellicht iets voor je. Zo kun je de ZAAPTV HD509N aanschaffen, een klein IPTV media player kastje met ongekende mogelijkheden. Je kunt met dit model live Arabische televisie kijken via internet in HD-kwaliteit op verschillende apparaten zoals tablet, laptop of telefoon zonder dat je een satellietschotel nodig hebt. Je kunt maar liefst 970 Arabische kanalen binnenhalen. Daarnaast nog 30 Koerdische kanalen en zo’n 270 Turkse kanalen. Ook kun je kijken naar 10 zenders uit Azerbeidzjaan. Verder zijn er nog meer dan 100 andere internationale kanalen, ook on-demand. Kortom, een enorm aanbod van honderden verschillende Arabische zenders uit het Midden-Oosten zonder schotel.

Datum: 04-04-16

5 reacties

 • hassan says:

  Ik heb die zaap tv met 3 jaarabonnement geprobeerd voor 390 euro, helaas ze hebben mijn abonnement beeindigd voor het aflopen van 2 jaar.

  niet aanbevolen

 • Bilal says:

  Ik heb geen schotel dus wil via internet Marokaanse zender kijken

 • Baddardin says:

  hoi ik wil heel graag schotel op Marokkaanse film kijken

 • Solo says:

  ik wil de buitenlands zenders gratis gaan kijken ik hoef geen abonnement te gaan betalen elke maand aan de zakkenvullers

 • Rafael says:

  Beste MTSy,

  Ik ben zelf eigenaar van de webshop mijnpcprobleem.nl. Wij verkopen een mini pc box de zogeheten MyNanoMediaPC een mediaspeler met Android waarbij je dmv apps vanuit de Google Play Store vele buitenlandse tv zenders FTA kan ontvangen overal ter wereld. Je hebt daarbij alleen een werkende internetverbinding thuis nodig verder niks.

  Hier wat meer info over de box:

  “MyNanoMediaPC® is een geweldig apparaat waarmee u op uw TV films via het internet kunt bekijken (video on demand) bv. Netflix (dit vereist een Netflix-abonnement), video’s van Youtube of uw eigen films. Zodoende transformeert u uw (oude) TV om in een Smart-TV! Ook ideaal voor het bekijken van live wereldwijde televisiezenders, uitzending gemist, live voetbalwedstrijden, tekenfilms en zelfs internetten en skypen en nog veel meer behoren tot de mogelijkheden via diverse Apps vanuit de Google PlayStore.

  Door het gebruik van de krachtige Quad-Core Mali-400MP videoprocessor is de MyNanoMediaPC in staat het beeld in FullHD 1080p via de HDMI naar je TV te sturen.

  Een snelle Amlogic S905 Quad-Core 1.5GHz processor, en een riant 1GB DDR3 RAM geheugen zorgen ervoor dat hij lekker snel werkt.

  Voorgeïnstalleerd met het stabiele Android 5.1.1 besturingssysteem is niet alleen fijn voor de stabiliteit van het systeem, maar betekent vooral dat je ook gebruik kunt maken van Google Play Store waardoor je meer dan 1 miljoen aan Apps (programma’s en games) kunt installeren op de MyNanoMediaPC.”

  Hoor graag als u vragen heeft.

  Mvg,
  Rafael

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.