Caiway internet

(Gemiddelde score: 1.6 op basis van 9 ervaringen)

Wil je gebruik maken van een Caiway internetpakket, houd er dan rekening mee dat er drie verschillende varianten beschikbaar zijn. Wil je televisie kijken via de coax-kabel of via glas? Een andere optie is interactieve TV.

Klantenservice: 088-2249 111

Adres: Overschieseweg 203, 3112 NB SchiedamBekijk Caiway aanbiedingenCaiway internet, televisie en bellen

Kies je voor het alles in 1 start pakket, dan kijk je televisie via de coax-kabel. Je kan ook HD televisie kijken op andere televisies, maar daar heb je dan wel de juiste hardware voor nodig. Verder maak je gebruik van het glasvezel om te internetten en te bellen. Het internet is beschikbaar met een snelheid van 75 Mbps, zowel qua download als qua upload. Ook krijg je er gratis een glasvezelmodem bij, net als een HD-ontvanger, waarmee het mogelijk is om in HD kwaliteit televisie te kijken.

Glasvezel van Caiway

Wil je graag ook televisie kijken via de glasvezelverbinding? Ga dan minimaal voor het alles in 1 standaard pakket. Je hebt dan bovendien de mogelijkheid om Live TV op pauze te zetten, dit op te nemen en Programma Gemist tot 8 dagen terug te gebruiken. Verder ontvang je er een extra HD-ontvanger bij en loopt de snelheid van het internet op tot 150 Mbps. Tenslotte zit er in het pakket naast het glasvezelmodem nu een interactieve TV-ontvanger bij, die er met de recorder voor zorgt dat je programma’s op kunt nemen.

Caiway pakketten

Wil je optimaal gebruik maken van het Caiway internet? Ga dan voor het alles in 1 compleet pakket. Je krijgt dan de beschikking over een download- en uploadsnelheid van 300 Mbps, waardoor het bijvoorbeeld maar iets meer dan 2 minuten hoeft te duren om een volledige DVD te downloaden. Verder krijg je natuurlijk de beschikking over een glasvezelmodem en een interactieve TV ontvanger met recorder, maar ook over een draadloze Wifi-router, zodat je draadloos gebruik kunt maken van het internet. Wat dat betreft heb je hiermee alles tot je beschikking om optimaal gebruik te maken van het glasvezelnetwerk.

Caiway ervaringen

Klant van Caiway? Stuur ons jouw ervaringen, wij gaan alle beoordelingen toevoegen op deze pagina.


1 Yvonnejansen, Lievelde - 03 november 2020
Ik heb nog nooit zo’n slechte provider meegemaakt als deze. We moeten helaas nog een paar maanden met deze slechte verbinding doen. Zo gauw het kan wegwezen, en ik raad iedereen aan om caiway niet te nemen.
1 Frank, Enter - 17 september 2020
Zeer matig tot slecht internet, ik blijf de modem steeds resetten. Ik ga over naar kpn.
1 Guldemond, Aalsmeer - 14 mei 2020
Glasvezel met internet en tv en de noodzakelijke apparatuur voor TV is een ramp. Terugkijken van uitzendingen altijd met een probleem. Opnieuw opstarten is elke keer nodig. De service afdeling is vriendelijk en behulpzaam maar het probleem blijft bestaan.
1 Hans, Kudelstaart - 03 februari 2020
In het begin was Caiway een goed bedrijf. De laatste 5 jaar hebben wij tv met blokkerig of stilstaand beeld. De laatste tijd valt internet af en toe weg. Nu komt er 2.50 euro verhoging, jammer want ze hadden beter eerst het tv ontvangst moeten oplossen en ook het internet stabieler maken. Daarna pas de prijs verhoging.
1 Gesiena - 03 februari 2020
Kastje dat in de meterkast is opgehangen valt regelmatig van de wand. 2e telefoon staat nu in de meterkast. Resetten moet regelmatig gebeuren. Netflix kan ik niet meer op de tv ontvangen. Er is slechts een reden waarom ik toch nog bij Caiway blijf, Caiway heeft het alleenrecht in het buitengebied waar wij wonen.
2 Jan, Schiedam - 31 juli 2019
Aanvankelijk beviel Caiway prima, recent is er echter zeker eens per week storing waardoor ik de modem moet resetten om weer verbinding te krijgen. Ik kreeg enkele maanden terug ongevraagd bericht dat mijn snelheid omhoog zou gaan en tevens de abonnementskosten. Maar uit snelheidstests blijkt dat ik er in snelheid juist op achteruit ben gegaan. De beloofde snelheid haal ik bij lange na niet (factor 4 lager). Caiway zegt dat dat aan de router ligt, maar die hebben ze mij zelf verkocht nota bene!
1 D l van klaveren, IJsselstein - 07 juni 2019
In het begin was het internet goed nu valt soms internet weg en tv blijft ook soms stil staan, best irritant.
2 DDK, Middelburg - 08 mei 2019
Waar zal ik beginnen? Sinds wij Caiway internet hebben is de verbinding bijna altijd traag of onstabiel, ik ben wel dagelijks mijn modem aan het resetten en dat helpt dan tijdelijk. De interface van de televisie is langzaam waar we ons zeer aan storen. Ik kan het niet aanraden.
4 Hennna - 22 augustus 2018
Glavezel van Caiway is razendsnel bij ons thuis en pronk er zelfs mee als mensen bij ons langskomen :)

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)