Caiway internet

(Gemiddelde score: 4 op basis van 1 ervaring)

Wil je gebruik maken van een Caiway internetpakket, houd er dan rekening mee dat er drie verschillende varianten beschikbaar zijn. Wil je televisie kijken via de coax-kabel of via glas? Een andere optie is interactieve TV.Bekijk Caiway aanbiedingenCaiway internet, televisie en bellen

Kies je voor het alles in 1 start pakket, dan kijk je televisie via de coax-kabel. Je kan ook HD televisie kijken op andere televisies, maar daar heb je dan wel de juiste hardware voor nodig. Verder maak je gebruik van het glasvezel om te internetten en te bellen. Het internet is beschikbaar met een snelheid van 75 Mbps, zowel qua download als qua upload. Ook krijg je er gratis een glasvezelmodem bij, net als een HD-ontvanger, waarmee het mogelijk is om in HD kwaliteit televisie te kijken.

Glasvezel van Caiway

Wil je graag ook televisie kijken via de glasvezelverbinding? Ga dan minimaal voor het alles in 1 standaard pakket. Je hebt dan bovendien de mogelijkheid om Live TV op pauze te zetten, dit op te nemen en Programma Gemist tot 8 dagen terug te gebruiken. Verder ontvang je er een extra HD-ontvanger bij en loopt de snelheid van het internet op tot 150 Mbps. Tenslotte zit er in het pakket naast het glasvezelmodem nu een interactieve TV-ontvanger bij, die er met de recorder voor zorgt dat je programma’s op kunt nemen.

Caiway pakketten

Wil je optimaal gebruik maken van het Caiway internet? Ga dan voor het alles in 1 compleet pakket. Je krijgt dan de beschikking over een download- en uploadsnelheid van 300 Mbps, waardoor het bijvoorbeeld maar iets meer dan 2 minuten hoeft te duren om een volledige DVD te downloaden. Verder krijg je natuurlijk de beschikking over een glasvezelmodem en een interactieve TV ontvanger met recorder, maar ook over een draadloze Wifi-router, zodat je draadloos gebruik kunt maken van het internet. Wat dat betreft heb je hiermee alles tot je beschikking om optimaal gebruik te maken van het glasvezelnetwerk.

Caiway ervaringen

Klant van Caiway? Stuur ons jouw ervaringen, wij gaan alle beoordelingen toevoegen op deze pagina.


4 - 22 augustus 2018

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)