Over internetvergelijk.nl

Op internetvergelijk.nl kunnen consumenten de tarieven en voorwaarden van internetabonnementen van providers in Nederland vergelijken. Wij bestaan sinds 2013 en bieden uitgebreide informatie over internet, digitale televisie en telefonie. We zijn in staat om een objectieve en eerlijke vergelijking op te stellen, waarbij je als bezoeker een keuze kunt maken uit de verschillende alternatieven.

Marnix de Munck
Marnix de Munck (linkedin) – Eigenaar internetvergelijk.nl

Marnix de Munck heeft jarenlange ICT en telecom-ervaring bij bedrijven als T-Mobile en Shell. Bij provider T-Mobile was hij verantwoordelijk voor de content en het design van de website t-mobile.nl. Hij is internetvergelijk.nl begonnen om de internetmarkt meer transparant te maken voor consumenten.

Wij zijn partner of lid van onder andere de volgende organisaties:

Onafhankelijk

Op Internetvergelijk.nl kunnen consumenten een onafhankelijke vergelijking maken tussen de verschillende internetproviders. Wij tonen een overzicht met producten op basis van postcodegegevens gesorteerd op prijs. Hierbij geven wij geen voorrang aan bepaalde aanbieders, zodat wij op een volledig objectieve manier een vergelijking kunnen aanbieden. Wij zijn niet verbonden aan een extern belanghebbende partij met een zeggenschap over de informatie op internetvergelijk.nl. Wij werken samen met de grootste aanbieders. Helaas kunnen kleine aanbieders niet altijd hun data aanleveren aan vergelijkingssites. Zonder deze data of toegang tot een API, kunnen wij geen postcode check aanbieden om de dekking en snelheid op een adres te controleren. Dit gaat vooral om de lokale aanbieders. Wij doen ons best om een volledige vergelijking te kunnen maken. Wij blijven daarom altijd zoeken naar mogelijkheden en oplossingen om zo compleet mogelijk te zijn.

Waar halen wij onze inkomsten vandaan?

We ontvangen een vergoeding van de aanbieder per afgesloten product. Zonder extra kosten voor de consument. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle informatie duidelijk en actueel wordt gepresenteerd. Om een internetabonnement af te sluiten doorloopt u het vergelijkproces op onze website. U gaat een contract aan met de desbetreffende provider waar de daadwerkelijke aankoop wordt ondergebracht.

Waar staan wij voor?

Op Internetvergelijk.nl staan we voor een betrouwbare vergelijking, die duidelijkheid biedt in het overweldigende aanbod van internetproviders. Het aantal providers is de laatste jaren flink toegenomen, waardoor de spreekwoordelijke bomen regelmatig moeilijk te zien zijn door het bos. We hebben geen intentie om bepaalde producten meer onder de aandacht te brengen dan anderen en proberen ons dan ook zo onafhankelijk mogelijk op te stellen. U heeft als bezoeker de mogelijkheid om een vergelijking van internetabonnementen uit te voeren, waarbij wij duidelijkheid proberen te scheppen om alle prijzen, aanbiedingen en voorwaarden zo goed mogelijk inzichtelijk te maken.

Algemene contactgegevens

Adres:
Sooda internetbureau T.A.V. Internetvergelijk.nl
Agaat 23
2719 GB, Zoetermeer
Nederland

Telefoon: 079 88 93 639 (lokaal nummer)
E-mail: Stuur een email
KvK: 54502527
BTW-nummer: NL851330733B01

Stel ons een vraag via Twitter: Twitter pagina
Volg ons op Facebook: Facebook pagina