T-Mobile Thuis internet

(Gemiddelde score: 3.3 op basis van 3 ervaringen)

T-Mobile begon in 1999 met het leveren van telefonie-diensten. Sindsdien heeft de provider een grote groei doorgemaakt. Het dienstenpakket blijft tegenwoordig niet alleen beperkt tot telefonie. Er kan ook gekozen worden voor onder andere internet en televisie. Op het gebied van mobiele telefonie is T-Mobile één van de beste van Nederland. Alle antennes die nodig zijn om het mobiele datanetwerk te laten functioneren zijn aangesloten op glasvezel. Dit zorgt voor een zeer snel en stabiel netwerk.

T-Mobile Thuis: Alles-in-1

Het alles-in-1 pakket van T-Mobile zorgt voor tientallen TV-zenders in hoge kwaliteit (HD). Het internet is razendsnel, met snelheden die op kunnen lopen tot maar liefst 500 Mbps. Dankzij een speciale WIFI-Service is slecht draadloos bereik verleden tijd. Een ander groot voordeel is de TV Anywhere app, welke het mogelijk maakt om overal televisie te kijken. Verder zijn programma’s tot wel 10 dagen terug te kijken. Ben je net te laat ingeschakeld voor een programma, dan maak je gebruik van Begin Gemist. Het alles-in-1 pakket maakt het verder mogelijk om voordelig te bellen naar zowel mobiele als vaste telefoonnummers.

T-Mobile glasvezel internet

Consumenten kunnen kiezen uit maar liefst 3 verschillende internetabonnementen. Het verschil zit in de snelheid van het internet. Het goedkoopste abonnement zorgt voor een snelheid van maximaal 50 Mbps. Het tweede abonnement voor 100 Mbps. Voor mensen die het maximale uit hun glasvezelverbinding willen halen is het snelste abonnement een optie. Met dit abonnement kunnen snelheden tot 500 Mbps behaald worden.

T-Mobile interactieve televisie

T-Mobile levert digitale televisie van hoge kwaliteit. Het standaard zenderpakket bevat 60 zenders. 30 daarvan worden in HD-kwaliteit doorgegeven. Verder kunnen consumenten kiezen voor extra themapakketten als daar behoefte aan is. Entertainment, kids en muziek, infotainment, Internationaal of een sport pakket, het is allemaal mogelijk.

T-Mobile bellen

Er kan gekozen worden tussen 3 verschillende belpakketten, start, extra en plus. Het startpakket rekent een vast tarief aan belkosten per minuut, terwijl je bij het extra- en pluspakket maandelijks een vast aantal belminuten hebt. Wie en wanneer je belt kun je vervolgens helemaal zelf bepalen. Bij een overstap kan er gekozen worden voor nummerbehoud. Andere voordelen zijn dat je per seconde moet afrekenen, gebruik kunt maken van voicemail en maandelijks het pakket kunt wijzigen.

Vernieuwend en van hoge kwaliteit

De diensten die door T-Mobile worden aangeboden zijn van een hoge kwaliteit. Internet is stabiel, telefonie betaalbaar en het televisie pakket uitgebreid. Daarnaast zit T-Mobile nooit stil als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe features. Regelmatig worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd zoals begin gemist bijvoorbeeld. Dit zorgt voor nog meer gemak en mogelijkheden!


1 Hans - 01 maart 2021
Beloven aan telefonisch verkoop van alles, maar als het geïnstalleerd is komt er niets van terecht, bah.
4 Merels, Hardewijk - 08 mei 2019
Prima internet, steeds beter zelfs.
5 Hollander, Tilburg - 22 augustus 2018
Van KPN (ook geen problemen mee gehad) naar T-Mobile thuis. Aanbieding van 750Mbit genomen. Alles keurig optijd geleverd en door monteur geïnstalleerd. Werkt perfect; 0 storingen. Snelheid wordt zelfs draadloos (met eigen achterliggende AC router) behaald.

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)