Multifiber

Multifiber is een glasvezelprovider voor internet, televisie en bellen uit Twente. Die oorsprong komt terug in de nuchtere benadering. Dat blijkt uit de diensten, uit de tarieven en uit de werkwijze.

Internet providers vergelijken

Vergelijk hier alle internetproviders op een rij met beoordelingen van anderen.

Multifiber internet

1000

Mbps downloadsnelheid

1000

Mbps uploadsnelheid

125

Tv-zenders

Multifiber internet en televisie

De nuchtere aanpak wil multifiber combineren met persoonlijk advies. Je kunt online chatten en op andere manieren contact opnemen, bijvoorbeeld als je twijfelt over een pakket voor internet (tot 1.000 Mbit/s), televisie of telefonie.

Verder kun je elke maand je abonnement aanpassen, wat handig kan zijn. Kom je er Bij multifiber kies je altijd een glasvezelabonnement met voldoende snelheid om zorgeloos te mailen, appen, Netflixen, Youtuben en downloaden. Het motto is ‘geen gedoe, gewoon goed’. Dat lukt zeker als de verschillende internetabonnementen vergelijkt.

De internetsnelheden beginnen namelijk vanaf 500 Mbps, wat voor de meeste huishoudens snel genoeg is. Wil je meer snelheid dan is er nog een 1 Gbps abonnement.

Hoe werkt het televisieaanbod?

Internet met televisie levert multifiber zelf, daarvoor is het bedrijf niet afhankelijk van bijvoorbeeld Digitenne of CanalDigitaal. Ondertussen kun je rekenen op een uitgebreid basispakket, plus allerlei mogelijkheden om het abonnement verder uit te brengen.

Zo kijk je via hun eigen IPTV naar films en sport. Ook met interactieve-tv zit het wel goed met opties zoals: begin gemist, live pauzeren en programma gemist.

Vast bellen is zowel voordelig als optioneel. Je ontvangt bij ieder pakket standaard kosteloos één telefoonlijn. Bovendien heb je er de mogelijkheid om een (vaste) tweede telefoonlijn te bestellen.

Multifiber gelooft in glasvezel

Glasvezel staat al veel langer bekend om het razendsnelle internet. Op de website vergelijkt multifiber het zelfs met de introductie van de mobiele telefoon. Mensen riepen massaal ‘ach, dat hebben we toch niet nodig!’ Nog geen tien jaar later had iedereen een mobiele telefoon en later een smartphone in de hand. Die toekomst voorziet multifiber ook voor glasvezel.

Pluspunten multifiber:

  • Nuchter aanbod tegen eerlijke prijzen.
  • Eigen televisieplatform, dus onafhankelijk.
  • Snel internet tot 1.000 Mbps.
  • Gratis monteur
  • Lage belkosten

Minpunten:

  • Niet landelijk beschikbaar
  • Relatief nieuwe provider

Contact Multifiber

Telefoonnummer: 074 -2051088
Bereikbaar: werkdagen van 09:00 tot 17:00
Adres: Multifiber 
Generatorstraat 42 
7556 RC, Hengelo

Algemene voorwaarden van multifiber

Multifiber ervaringen

Heb jij een klantervaring met multifiber, laat dan graag een beoordeling achter.

Deel jouw ervaring over multifiber

Jouw waardering:

klik op het aantal gewenste sterren

Vergelijk alle internetproviders

Postcode is onbekend
Combinatie is onbekend