Solcon

De internetprovider Solcon levert sinds 1996 internet, tv en vaste telefonie. De focus ligt vooral op veiligheid, privacy en een hoge klanttevredenheid. Solcon was de eerste provider met een mail- en internetfilter.

Check Solcon op je adres

Vergelijk alle Solcon internetpakketten met onze vergelijker.

Solcon glasvezel

1000

Mbps downloadsnelheid

1000

Mbps uploadsnelheid

12

Internetabonnementen

Waarom kiezen voor Solcon?

Solcon is provider met veel ervaringen op het gebied van internetbeveiliging. Een grote beweegreden voor een internetfilter komen uit de christelijke identiteit. Ook na de overname door KPN zijn de christelijke waarden nog steeds belangrijk voor Solcon.

Veel internetproviders zijn afhankelijk van het netwerk van KPN. Zo ook Solcon met glasvezelinternet. Voor een deel bieden ze ook glasvezel via het DELTA Fiber Netwerk.

Wij vinden Solcon een degelijke provider die het vooral moet hebben van een verbinding met weinig storing en een uitstekende klantenservice. Het is niet de goedkoopste glasvezelprovider, maar ze komen hoog op lijsten van beste internetprovider.

De veiligheidsopties vind je tegenwoordig ook bij andere providers terug. Wat betreft klanttevredenheid scoort de provider hoog. Aan de andere kant lezen we wat klachten over IPTV, vooral via de app. Wel fijn is de toegevoegde gratis zender van ESPN voor live voetbal.

Contact Solcon

Telefoonnummer: 088–0032222
Bereikbaar: werkdagen van 08:00 tot 20:00 en zaterdag van 08:00 tot 17:30
Adres: Solcon
Postbus 127 
8250 AC Dronten

Algemene voorwaarden van Solcon

Solcon klantervaringen

Heb je ervaring met Solcon als klant, laat dan graag een beoordeling achter.

Deel jouw ervaring over Solcon

Jouw waardering:

klik op het aantal gewenste sterren

Besparen op je abonnement?

Postcode is onbekend
Combinatie is onbekend