Fiber internet

(Gemiddelde score: 5 op basis van 1 ervaring)

Fiber is een relatief nieuwe verschijning op het toneel voor aanbieders van onder andere internet, maar dat neemt niet weg dat er een enorme berg aan ervaring achter schuil gaat. Men wil het graag anders aanpakken door zich duidelijk groen te profileren, en het vereenvoudigen van het aansluiten van uw hardware voor consumenten. Fiber wil er graag voor zorgen dat klanten gemakkelijk gebruik kunt maken van razendsnel internet, full HD televisie en gratis telefonie.

Razendsnel glasvezel internet

Het internet van Fiber verloopt via glasvezel, waardoor de verbinding een stuk sneller mogelijk is dan via ADSL of via de kabel. Bij de introductie van glasvezel was het bijvoorbeeld al mogelijk om tot 10x sneller gebruik te maken van het internet en daarnaast tot 100x sneller bestanden te kunnen uploaden. Dat laatste heeft te maken met het feit dat de download- en uploadsnelheid over glasvezel gelijk zijn aan elkaar. Fiber maakt hier op een heel handige manier gebruik van en zorgt er daarmee voor dat u kunt rekenen op een internetaansluiting van uitstekende kwaliteit.

Full HD televisie

Met een Fiber televisie abonnement kan je de beelden in Full HD kwaliteit ontvangen en met beelden in 3D wanneer deze beschikbaar zijn. Je hebt zelf de keuze om te bepalen hoeveel televisies je aan wilt sluiten, daar zit namelijk geen limiet op. Ook kan je bij Fiber gebruik maken van televisie op een tablet. De mogelijkheden op het gebied van televisie lijken eindeloos bij Fiber.

Gratis bellen

Fiber biedt telefonie zo voordelig mogelijk aan voor een vast bedrag per maand. Per maand betaal je een bedrag en in ruil daarvoor kan je onbeperkt gebruik maken van je telefoonlijn. Bent je geregeld uren aan het bellen met vrienden, of lijken de kinderen maar niet op te kunnen hangen? Bij Fiber is lopen hierdoor de kosten van het bellen niet op. Deze kosten zijn iedere maand hetzelfde, of je nu weinig of juist heel veel belt via de vaste telefoonaansluiting.

Groen netwerk

Tenslotte zet Fiber groots in op het groener maken van de wereld met betrekking tot internet, televisie en telefonie. Door zelf op een zo groen mogelijke manier te werken zorgt men ervoor dat je met Fiber op de kosten kunt besparen, net als op het milieu. Daarnaast wil de provider andere aanbieders graag laten zien dat het heel goed mogelijk is om op een zuinige manier om te gaan met het milieu om ons heen. Wat dat betreft is Fiber helemaal klaar voor de toekomst en is het niet uitgesloten dat we hier binnenkort veel meer van gaan horen.

Fiber ervaringen

Klant van Fiber? Stuur ons jouw ervaringen, wij gaan alle beoordelingen toevoegen op deze pagina.


5 Ellen - 19 april 2017
Blij mee! Zie hier het kan ook anders. En dat heb ik gezien bij Fiber. Ik schrijf niet zo snel op een site, maar het mag ook een keer gezegd worden als zo'n provider het goed doet. Snel internet en goede tv; ook op iPad. Netjes geholpen en normale mensen aan de telefoon. Zo! Ik heb het gezegd..

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)