Fiber Nederland

Fiber Nederland werkt iedere dag aan het snelste internet, en het meest complete abonnement voor interactieve televisie met daarnaast betrouwbare vaste telefonie.

Fiber Nederland internet check

Controleer alle Fiber internetpakketten met de postcodecheck.

Fiber Nederland glasvezel

1000

Mbps downloadsnelheid

1000

Mbps uploadsnelheid

4

Internetabonnementen

Fiber Nederland internet en televisie

De provider levert glasvezelinternet voor een eerlijke prijs. Dat is de belofte van Fiber Nederland, die blijkt uit bijvoorbeeld de goed beoordeelde FRITZ!Box draadloze router met groot wifi-bereik.

Het tv-pakket in staandaard inclusief opnemen, pauzeren, begin gemist, replay en een tv-app voor Nederland en zelfs heel Europa. Dit vinden we een groot aanbod, en beter dan vele andere internetaanbieders.

Met vier pakketten voor televisie kijk je waar je wilt en wanneer je dat wilt. Het aanbod varieert van 25+ tot 110+ zenders, in het beste geval inclusief alle extra’s.

Bovendien is er geen sprake van verborgen kosten. Fiber Nederland is liever duidelijk, zowel over het aanbod als over de kosten. De provider noemt zichzelf verder ondernemend, open, onafhankelijk, respectvol en verantwoordelijkheid.

Ten slotte staat het verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Dat blijkt uit een waardevol product, voor iedereen beschikbaar en met aandacht voor het milieu.

Vaste telefonie en mobiel

Met telefonie helpt Fiber Nederland je goedkoper te bellen naar vast en mobiel. Dat lukt met de onbeperkte abonnementen. Kies uit een abonnement om onbeperkt naar vast, naar vast en mobiel of naar vast en het buitenland te bellen. Dan kun je zo lang bellen als je wilt.

Hoe werkt het glasvezelaanbod?

Fiber Nederland biedt razendsnel internet via glasvezel en gaat bovendien een stap verder. Dankzij de installatiegarantie hoef je daar zelf niet mee aan de slag. De provider wordt naar eigen zeggen enthousiast van moderne technologie via glasvezelverbindingen.

Ook uniek de optie om voor een scherp tarief meer kabels te laten trekken, te laten boren of meerdere apparaten aan te sluiten. Dankzij de snelheidsgarantie weet je vervolgens zeker dat je de maximaal haalbare internetsnelheid haalt. Dit vinden we een mooie extra service!

Fiber Nederland tot de snelste groeiende 100% Nederlandse providers. Het onafhankelijke karakter zonder buitenlandse investeerders zorgt voor meer focus op een goede ervaring voor hun klanten.

Voordelen Fiber NL:

  • Altijd de maximale snelheid in huis
  • Installatiegarantie met aanlegmogelijkheden
  • Interactieve-tv met gratis ESPN Eredivisie

Minpunten:

  • Beoordelingen van klanten zijn beneden gemiddeld
  • Lage dekking in Nederland

Contact Fiber Nederland

Telefoonnummer: 020 – 760 50 40
Bereikbaar: werkdagen van 08:00 tot 20:00. Zaterdag van 09:00 tot 17:30
Adres: Fiber Nederland
Transistorstraat 7
1322CJ Almere

Algemene voorwaarden van Fiber Nederland

Fiber Nederland ervaringen

Heb jij een klantervaring met Fiber Nederland, laat dan graag een beoordeling achter.

Deel jouw ervaring over Fiber NL

Jouw waardering:

klik op het aantal gewenste sterren

Vergelijk alle internetproviders

Postcode is onbekend
Combinatie is onbekend