Stipte internet

(Gemiddelde score: 4 op basis van 1 ervaring)

Stipte noemt zichzelf de uitvinder van het voordeelpakket en wil graag de consument overtuigen dat zij altijd een scherpe prijs hanteren. Bij deze provider heb je de mogelijkheid om telefonie, internet en televisie te combineren. Het voordeeltarief zorgt ervoor dat zij goed kunnen concurreren met andere prijsvechters in de internetbranche. Bovendien staat Stipte bekend om de blik op het glasvezel, waarmee men als een van de eerste aanbieders voor veel snellere verbindingen weet te zorgen. Stipte werkt niet met callcenters maar heeft intern een eigen service.

Internet, bellen en TV

Stipte is groot geworden met het aanbieden van internet, dat zowel los als in combinatie met een van de andere producten beschikbaar is. Het internet heeft een stabliele verbindingssnelheid en zorgt er daarmee voor dat je onbezorgd kunt internetten. Het internet wordt aangeboden via ADSL of glasvezel. Stipte zorgt er hiermee voor dat het klaar is voor de toekomst. Als je bij de aanbieder een Alles-in-1 iTV pakket afsluit dan zijn de aansluitkosten door een monteur gratis.

Interactieve TV

Alles-in-1 iTV is een compleet pakket en televisie maakt bij Stipte onderdeel uit van het complete pakket, je ook tv en internet zonder bellen bestellen. Het abonnement voor televisie valt ook alleen in combinatie met internet af te sluiten. Je kan kiezen uit de verschillende tv zenderpakketten, om er zeker van te zijn dat je al je favoriete programma’s kunt bekijken. Tijdens het bestellen of als klant kan je een film- of een sportzender toevoegen aan het pakket.

Internet en Telefonie

Stipte biedt de mogelijkheid om vaste telefonie af te nemen, in combinatie met het internet of bijvoorbeeld ook televisie. Met internet en bellen kan je vrienden en familie bellen, en daarnaast op een heel voordelige manier kunt internetten. Verder staat het bedrijf bekend om de gratis draadloos modem die je ontvangt. Neem Stipte in ieder geval mee tijdens het vergelijken van alle aanbieders.

Stipte ervaringen

Klant van Stipte? Stuur ons jouw ervaringen, wij gaan alle beoordelingen toevoegen op deze pagina.


4 Lorne Duis - 02 september 2015
Mijn wifi verbinding is echt stukken sneller dan met Vodafone. Verder is alles prima in orde. Al meer dan een jaar klant.

Deel uw ervaring

Uw waardering: (klik op het gewenste aantal sterren)